ska tillbringa min kväll med denna störda unge



Hade det grymt med klara förut! Tack för dagen vännen. Nu ska jag vara med denna cpungen. Hon e ful <3

dålig uppdatering idag

Blir ingen blogging idag, ska försöka slita mig från datorn ett tag också, är inne för mycket. Heheh (a)


regnregnregn

Hej bloggen! Ligger i min säng nu och smsar lite och sånt, har äntligen fått mobil, eller jag fick låna lukas typ urgamla men den funkar prima! Sarah kom inte förut, för jag kom på massa saker jag var tvungen att göra inann jag skulle iväg till träningen, jag cyklade iaf ner vid åtta och så träffade jag mina goa brudar, har saknat er jättemycket verkligen! Skitkul att träffa er igen ♥ Efter träningen hängde lisa med hem en stund, snacka bara lite och sånt, sen drog hon vid nio och jag har tagit det lugnt sen dess. Imorgon ska jag träffa klara som jag inte träffat på länge heller, om det blir fint väder ska vi ner till havet annars får vi se vad som händer! Men kanske kommer lite bilder, vi får la se! Höres då




snart kommer min pille!


solar

Hej bloggen! Träffade alicia och lisa förut ju, ville egentligen till beatchen men det ville inte lisa så de blev inte så, men vi gick lite på kungsmässan, brände 300 spänn idag fast jag ska spara till en ipod, eh, bra sofia.. Vi köpte glass, och satte oss vid ån en stund och bara snacka, sen stack jag hem och nu ligger jag och solar! Vill ju inte att brännan ska försvinna serru ;)
Ikväll ska jag ner till träningen och träffa alla och sånt, ska inte träna eftersom jag är döförsyld, men ska dit och kolla lite och så, sen ska jag och lisa fixa en sak till *******. Ska ligga här en stund till sen ska jag käka lite, pussar!

alicia är häääär!

Tjenis penis! Alicia kom hit nu för ungefär, hejdå! :pPppPpPPP







söta, säg vad ni tycker om oss <333333333333 hehe XD

sov länge idag!



Mamma och jag i Grekland, jag är blekis i ansiktet, hihi!
Jag älskar dig!

Hej bloggen! Idag sov jag länge faktikt, eller till 10 men de är länge för mig, däcka runt 12 så har sovit 10 timmar idag, skitnice. Men de är värsta konsitgt, för när man är hemma är man mycket tröttare än när man är utomlands, liksom i Grekland vaknade jag och såg aspigg ut, nu ba, eh snygg tjej typ. Okej ni kanske inte fattar men ja..
Idag ska jag träffa lisa, vill åka och bada men det har vi inte tid med nu, måste fixa en sak till ******* och det är lite brådis med det! Ska försöka sola lite iaf, så inte brännan försvinner! ;)
Kanske ska träffa alicia en timme eller så senare också, får se om jag hinner med det. Men nu ska jag fixa frukost och ringa och väcka lisa, puss på er!


min skrutt



Jag älskar dig min lilla skit. Har alltid gjort och kommer alltid att göra. Dom stunderna med dig och din bror får mig att glömma allting, alla bekymmer, allt. Ni gör mig lycklig, tack ♥


tack för dagen babeee!











emmasötnos!



Min snygga bikini är från Greece!



Älskar dig vännen min, du är grym!

Kom
hem för en stund sen, vi var hos våra förra grannar, lilla emma ni vet? Inte hon ja var med idag men ah, det var jättemysigt iaf! Vi grillade och så, sen käka vi jordgubbar, satan va de e gott asså! Var också med emmas söta små friends, cuties. Aja, nu ska jag göra iordning mig sen lägga mig och kolla på en film tror jag, hörs!


@ emma bruce

Hej bloggen! Sorry att jag typ inte blogga något igår eller idag men har inte haft tid eller så, igår hyrde jag film med lisa och felicia, sen ringde alicia och så kom hon också, massa tjöt och snack och en grymt bra kväll hade vi! Tack brudar ni e bäst! Alicia stack hem vid halv 12 och så kollade jag fellan och lisa på en till film, hahah, sen somna vi la runt två. Eller jag gjorde, heheh.

Nu är jag med emma och vi har precis kommit hem till henne, ska dra hem snart för ska bort ikväll men vi var iaf vid delsjön förut och badade och solade, skitnice va det. Görgött i vattnet faktiskt! Tog massa bilder också men dom kommer senare ikväll för hinner inte lägga upp dom nu, men vi hörs när vi hörs, puss!


myskväll med bästisar



Skulle egentligen träffat alicia ikväll men hon har inte kommit hem från Gränna och jag vet inte när hon kommer så jag lisa och felicia sticker ner och hyr en film och köper något gott så ska vi bara ta det lugnt ikväll, förlåt gumman men jag orkar inte sitta själv en sån här go kväll som denna. Men ska vi ta det någon annan dag i veckan, får se, emh...Torsdag kanske? Saknar dig jättemycket vännen ♥

update

Hej! Kom hem för en halvtimme sen ungefär, dom skulle käka nu så jag stack hem. Är fortfarande jättetrött så ska nog vila ikväll om jag inte träffar alicia en stund senare, får se när hon kommer hem! Det blir iaf en lugn kväll för mig. Ska bli skönt faktiskt, och i morgon ska jag försöka sova längre än till åtta, haha!

Men iaf, hade de skitkul med brudsen förut, vi fikade, var ute i solen, spelade kubb och gick runt och snackade och så. Min kamera hade inget batteri så de blev inget med det, ska köpa nya batteri i veckan i think! Måste säga också att på fredag åker jag lisa och felicia iväg till sunsvall där felicias släkt bor, ska vara där i 6 dagar tror jag, ska bli jättemysigt! Och då tar jag med mig kameran iaf. Nu ska jag kolla lite bloggar och sånt, puss!



Bild från en mysig kväll vid ån med min bästa vän!

världens goaste

Imorgon ska jag träffa min emma! Var skitlängesen vi sågs, jag saknar den bruden enormt asså. Man blir så jäkla glad av att vara med henne! Jag älskar dig going!



Sist vi sågs, en riktig vän


yesterday

Tjenamors! Igår kväll träffade jag ju lisa och felicia, damn jag har saknat dom! Vi gick ut och snackade lite och sånt, sen stack vi ju hem till mig sen ringde min lille pilleman och så kom hon hit. Vi stack och köpte godis och gick bara runt i de goa vädret också, träffade Tilda och klara också, goa tjejer asså! Vid halv 11 stack lisa och felicia hem och då var jag och pillen bara ute lite och sånt, sen vid 12 däcka jag i sängen. Nu ska jag möta upp lisa felicia och amanda i det härliga vädret, ni kanske får outfit sen. C ya

bilder, grekland del 1



Första dagen, påväg till amorgos, hamnen i athen.



I väntan på båten, bytte båt i naxos mot Amorgos då. Blekisar!



Vårat ställe där vi bodde på Amorgos, visst ser det härligt ut? Hade precis kommit dit då!



Påväg till stranden, första dagen också.



första dagen gick vi bara ner till en strand som låg nära " stan " eller gatan som man kan säga, det var jättelitet där, tror det bodde runt 1000 invånare där ju. Men första dagen kom vi ju dit vid 4 så vi gick till en liten stran bara.



Sunset



Andra dagen hyrde vi moppe och åkte till en kanonfin strand som hette Aya Anna!



Vattnet



Huvudstaden i Amorgos, Chora



Grekiska salladen är grym!



Utsikten från berget. När vi åkte mopparna åkte vi ashögt upp!



Kvällarna var sjukt mysiga där!





Vid hamnen



Aw, söt bror jag har, hehe



Katapola, där vi bodde på Amorgos. Fint va?



Gillar bilden starkt



Marios beatch tror jag denna stranden hette =)



Happy!

Mer bilder kommer ikväll eller imorgon, det tar sån tid att lägga upp på blogg.se!






fixfix

Nu ska jag städa mitt rum, rensa garderoben och dusha och sånt. Skulle träffat alicia idag men honn är i gränna så det blir inget med det, får se vad jag hittar på lite senare, kanske blir en chilldag för jag är fortfarande grymt trött. Men något kul hittar jag la på ikväll! Ska lägga upp massa bilder senare också, har redan lagt in dom på datorn, men det blir när jag är färdig, hörs om några timmar!


jag älskar er























+ caroline almkvist som tog den sista bilden!

ni är så underbara, kan kalla alla mína bästa vänner för ni är så jävla äkta. jag är så glad att jag har vänner som er, för utan er hade jag nog mått skit. ni gör mig glad och jag älskar att umgås med er, symd bara att alla träffar jag inte så ofta, men jag vill att ni ska veta. att jag älskar er så otroligt mycket tjejer. hoppas ni förstår hur viktiga ni är för mig. ni är verkligen äkta vänner och skulle aldrig svika. det vet jag.


heeeeeeeeeeeeeeeemma!



Tjabloggis! Nu är jag hemma, kom hem typ vid 8 och stack direkt ut och träffade lisa och felicia =)
Vi gick runt lite och snacka lite och sånt sen stack vi hem till mig, kollade på lite bilder och sånt, här är en bild på mig och pontus från när vi var på Amorgos i början av semestern. Mer bilder kommer imorgon för nu ska vi dra ut tror jag, hörs när vi hörs, puss!


ute i solen!

Har inte blivit så mycket bloggande i dag, vart ute och solat, och gjort lite annat. Men nu ska vi ut igen, ha det bra! ♥ / lisa och felicia

träffa sofia idag!

Sov riktigt länge idag, vaknade runt kvart i ett, och har gjort oss i ordning och sånt nu. Ska lägga oss ute och sola nu när det är så fint väder också. Sen ska vi träffa sofia i kväll som kommer hem idag. Har saknat henne enormt! Men nu ska vi fortsätta, vi hörs mer senare. Ha det så bra! / lisa


felicia, jag och sofia

00:53

Blev ganska dålig uppdatering i dag, men har inte hunnit. Lägger kanske upp någon bild från idag i morgon! Nu sitter vi och äter jordgubbar, ananas, vattenmelon och chips, och ska sätta på någon film. Men bloggar  mer i morgon, ha det fint! ♥ / lisa


midsommar!

hej!
Idag vaknade jag hos lisa och sen gick jag hem och städade och gjorde mig iordning och så. Sen gick jag och lisa ner och handlade lite saker och sen gjorde vi midsommar kransarna. Min blev ganka misslyckad för den blev jättestor men lisas blev fin tycker jag!
Förut åt vi och så också, och nu har vi precis gjort muffins som vi ska ha som efterrätt ikväll. Sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra.
Men ni får ha det så bra, så hörs vi senare eller imorgon! :) /felicia


bild på mig och sofia från förra året


Glad midsommar!

Fick låna min lillebrors iPod och blogga ett snbbt inlägg. Ikväll åker vi från naxos och kommer till Athen 12 inatt, sen sover vi där och flyget går klockan 14 på lördag, landar i Sverige vid sju. Ha en bra midsommar!

midsommar

Ska ner till stan lite senare och köpa blommor, och så ska vi försöka göra varsinn krans. Får se hur de blir! Sen ska vi hem till felicia och dom i kväll, och så kanske vi ska träffa ida och linda, men vi vet inte riktigt än, för dom kanske ska till åsa, så vi får se.
Hoppas ni får en bra midsommar, vi hörs senare! ♥ / lisa

hemma hos mig!

Städade mitt rum förut, det behövdes kan jag ju säga, damråttor över allt! Men nu är det rent i alla fall. Är med felicia nu, och gjorde lite armband och så förut, och nu ska vi sova här i natt. Och i morgon är det ju midsommar så då ska vi fixa midsommarkransar!
Ni får ha det så bra, så hörs vi! / lisa


armbanden


hemma från träningen

Kom precis hem från träningen. Hade typ egen träning i dag, så vi fick välja lite vad vi skulle göra själva. Sedan var vi typ ute och åt pizza. Nu ska jag städa mitt rum och fixa lite saker.
Ha det bra! / lisa


påväg till skövde


dagens köp!

Skulle egentligen träffat rebecca, carro och ingrid i dag, men skulle inte hinna det. Så jag och felicia gick ner till stan en stund, så jag köpte ett nagellack och lite pärlor och sånt. Nu ska vi snart ner till träningen, bloggar mer när jag kommer hem! / lisa


lisa skriver :pPPpP

Blev inte stranden i dag, det som var så fint väder. Men jag har ju varken en cykel, busskort eller nycklar just nu, så jag kommer inte så långt.. Men nu ska jag fortsätta göra mig i ordning, vi hörs senare! :) / lisa


söta sofia och alicia från skolavslutningen

snart kommer jag hem, da blire fezzzzzt

Sista inlagget nu innan jag kommer hem, for vi aker harifran imorgon och i athen finns ingen dator pa hotellet tror jag. Idag ar det molnigt, IGEN, sug korv pa den sager jag bara, nu blev de lite finare, ska nog slanga mig i plurret, heheh. Ciao

stranden

Har precis ätit frukost nu, så ska åka till stranden sen med rebecca och carro. Vet inte vart vi ska än, men det får vi se! Vi hörs senare, ha det bra! ♥ / lisa


onsdag

Träffade felicia förut en stund, gjorde inte så mycket. Gick runt lite ute, och så. Nu sitter jag vid datorn men ska stänga av den strax. I morgon ska jag träffa rebecca igen, sen har vi träning vid fem. Ska typ ha någon annan träning i morgon, sen ska vi ut och äta pizza!
Men jag bloggar mer i morgon. Ni får ha det så bra, så hörs vi! ♥ / lisa


bilden är från skolavslutningen, hade varit ute och ätit och så, skit mycigt var det!

armbandet


/ lisa


hemma från rebecca!

Hej! Kom typ precis hem från rebecca, har ätit lite nu bara. Började göra lite armband och sånt hos henne förut, men hann inte klart så ska fortsätta med det nu. Kan lägga upp en bild sen om jag blir klar! Sen ska jag träffa felicia också, så vi hörs mer senare! :) / lisa


jag saknar dig!

let it be

jävlar vilken tid det har tagit att komma in här asså!! ipoden dampade sönder, heheh. sitter på altanen nu och ska snart börja göra mig iordning, idag stack jag och mamma in till Naxos stad chora för lite shoppelishopping, hittade inte så mycket men fick med mig en ring, ett armband och en bikini i alla fall! vi kom tillbaka till hotellet vid ett och idag var det lika blåsigt som igår så vi har vart vid poolen hela dagen! gött! ett stort tack till mina fina vänner för att ni bloggar åt mig medans jag ligger vi poolen och steker! min fina fellan, vill bara säga att du är en wonderbra buddy! du är visserligen ganska dålig på blogging men ditt senaste inlägg var ju kanon! hoppas du får jätteroligt på festen ikväll, drick inte för mycket gumman lille! hihi nej men jag älskar dig & saknar dig vännen. kommer du ihåg "du är den enda för mig"? äsh, de är klart du gör! love u bästisbjörndahl, du är konstig, de har du alltid vart men jag har vant mig nu!! eeeeeeneeee!! grymma minnen har vi tillsamans och jag är glad att jag har dig. fan va kul du jag & fellan ska ha när vi drar upp mot sunsvallstrakten! De va allt för mig

i vbg xD

hejsan alla små gullungar:D:D:D:D:D
sitter här på tåget med en bärs i högsta huggx):P
ska nog dra mig ner till vbgs torg och kika om jag hittar ngt på the red cross, äju fest ikv! TJOHOOOOO!!!
är taggad som faäen!
hoppas man hittar ngn snygg turk att ha lite kul med, :P

ha det gött HAAAAAAJ!(H)
/ kamelfillanpillan

23 juni

God morgon! Vaknade för ungefär tjugo minnuter sedan. Ska träffa rebecca i dag. Hade tänkt åka till stranden i dag, men vädret var inte bra i dag heller. Känns inte som sommarlov när vi har så dåligt väder. I alla fall, vet inte riktigt vad vi ska göra i stället, men vi får se.
Ha det bra! ♥ / lisa

film!

Blev inte att jag träffar felicia nu, är skittrött så ska nog lägga mig och kolla på en film i stället. Hannah montana the movie tror jag det blir om jag hittar den. Jag älskar filmen, tröttnar aldrig. 
Nu ska jag försöka hitta filmen, så vi hörs sen! / lisa

blev en bild på miley!

...

" .. och jag har bestämt mig för att aldrig sluta gå till tandläkaren, för fy vad äckligt det såg ut! "

hemma från träningen!

hej!
Jag har nyss kommit hem från träningen och ska äta och duscha och så, sen ska jag träffa lisa. Innan träningen gjorde jag inte så mycket. I morgon ska jag åka in till varberg och kolla i affärer och äta lunch och så och sen på kvällen får jag se vad jag gör. Men nu måste jag skynda mig, ni får ha det bra! ♥ / felicia


hittade jätte gamla bilder på oss tre, haha



tisdag!

Hej! har inte kunnat blogga idag, har inte hunnit. Var först med ida, gick ner till stan och så, och jag köpte en grej, men kan ine visa det eftersom att det är födelsedaspresent till felicia som fyller år i jul! Ida köpte en riktigt söt klänning och en sak till i present till linda! :)
Kom hem från träningen för ungefär tjugo minuter sen eller något, fick gå fram och tillbaka eftersom min cykel har blivit stulen. Så benen känns som gelé nu efter en jobbig träning också!
Men nu ska jag ner och duscha, vi hörs mer i kväll, ha det bra så länge! :) / lisa


hitta ingen bild, så det blev en på mig och sofia!

nemen hallo

Yasas! Som dom sager har i grekland, heheh. Bloggade inget igar for jag orkade inte och lisa tog ju enda over bloggen sa de va ju kanoners! Igar var vi pa stranden till 4 sen gick vi till poolen och chilla dar, och idag var det sa blasigt sa vi har legat vid poolen hela dagen, lite molnigt har det vart men mest sol och det gillar vi! Snart ska vi ga och eta pa nagon go restaurang! Hoppas ni har det gott hemma, ska forsoka njuta av domma tre sista dagarna vi har nu i Grekland innan det bar av till Athen sen Sweeeeeden! Saknar alla hemma pussspuss pa rumpen.


22 juni

God morgon! Vaknade runt elva i dag, så jag sitter och äter frukost nu. Ska göra mig i ordning och sånt nu, sen ska jag träffa ida! :) Får se vad vi gör, i kväll är det i alla fall träning. Men vi hörs senare, ha det bra! / lisa


valborg 2010

godnatt allihopa

Nu ska jag lägga mig snart, vi hörs i morgon! ♥ / lisa

film igen!

Kom hem från träningen för ungefär två timmar sen, så har duschat och ätit och bara tagit det lugnt nu. Kollade på wallander med emma och rasmus också. Nu ska jag sitta vid datorn lite.
Vi hörs, ha det bra! :) / lisa


gammal bild, ni är så himla bra!


träning

Hej, sitter vid datorn nu och kollar på lite resor med mamma, skulle inte vara fel att åka i väg nu! Pratade med sofia på msn också, saknar henne! Men nu ska jag börja göra mig i ordning, sticker i väg till träningen snart som börjar klockan sju, men vi hörs efteråt! :) / lisa

21 juni

Hej! Vi vaknade runt tolv halv ett och vi håller fortfarande på att göra oss iordning. Sen vet jag inte riktigt vad vi hittar på, vi kanske kollar på en film igen, ;) Men sen i kväll är det träning.
Vi hörs senare! :) / felicia


bild på mig, lisa och sofia sen i vintras tror jag

godnatt!

27 dresses blev det, men nu ska vi sova, vi hörs i morgon.
Godnatt! ♥ / felicia


sover hos felicia

Nu är vi hemma hos felicia igen, sover här i natt. Det blev inte lite muffins och kakor vi åt förut, men de var riktigt goda!! Nu ska vi sätta på en film snart, som vi brukar! ;) Men felicia skriver ett inlägg efter filmen sen!
Vi hörs efteråt! / lisa

hemma hos felicia

Nu sitter vi hemma hos felicia, eftersom att mitt internet la av förut. Så nu ska vi snart hem till mig igen och kolla på ett program som går på tv, systrar i jeans. Sätter oss nog med våra goda muffins och kakor som vi bakade förut. Grymt goda blev dom!
Vi hörs senare, ha det bra! / lisa

vadret angrade sig!

Tjenna igen, grym update jag har idag! Ne, men efter senaste inlagget jag skrev i morse sprackte de upp och blev jattevarmt och skont, dock var det storm pa stranden sa vi har legat vid poolen hela dagen idag, men de har varit skont faktiskt. Drog heller inte in till stan eftersom det blev fint vader, har precis duschat och sant och om en timme ungefar ska vi ga och kaka nagonstans :)
Ska jag vara helt arlig borjar jag langta hem nu faktiskt, visst, det ar underbart har, men jag saknar alla otroligt mycket. Men kommer hem pa lordag sa jag ska nog sta ut, hihi, nej men de ar kanonmysigt har ocksa! Vi hors sakert imorgon. Pussar

färdigt!

kolakakor


kladdkakemuffins

/ felicia och lisa


bakning!

Nu står vi och bakar, ni får resultat senare! ;) / lisa

skitvader

Tjaooo! Idag skulle jag pressa sonder och bli brun men han bara med det i ungefar 2 timmar innan det blev helt molnigt, det suger ju. Fast det kan enda vara ratt skont nar det ar lite svalare, sitter just nu pa ett internetcafe iaf, ska snart kaka lunch och sen kanske jag och mamma aker in till naxos stad och shoppar, var dar igar och hittade lite saker som jag ska kolla pa idag, an sa lange har jag bara kopt en planbok men hoppas jag hittar nagot mera. Va har ni for vader i sverige? Puss


sovmorgon

Vaknade runt halv tolv idag, riktigt skönt att sova ut! Snart ska jag äta frukost, och får hoppas att felicia slänger upp ett inlägg sen också.
Vi hörs! ♥ / lisa

film hemma hos mig

Hej! julia och felicia gick hem för en liten stund sen, så nu har jag ätit och så. Såg på två filmer, high lane och luftslottet som sprängdes. Läskiga båda två, men dom var bra! I morgon ska jag och några till kanske kolla på fotboll när linda ska spela, och julia skulle ha spelat, men hon kunde inte.
Men vi hörs i morgon! :) / lisa



träffa julia och felicia

Kom precis hem från gymmet nu, känns riktigt bra efteråt faktiskt! Så nu ska jag duscha och äta och lite sånt. Sen ska jag och felicia träffa julia som vi inte har träffat sen skolavslutningen, och nu har hon vart i turkiet och är säkert skitbrun!
Går nog ner och hyr någon film och köper lite godis, sen får vi se vad som händer.
Ni får ha det så bra så länge, så hörs vi senare! :) / lisa


hittade en gammal söt bild från i sexan på tintin, sofia, alicia, linda & amanda!

naxos

Tjenare, sofia engqvist här live från Naxos! Vi åkte imorse från koufinissi vid 10 och kom hit. Id 12, gick och käkade sen stack vi till stranden några timmar, och nu ligger vi vid poolen och chillar. Här på Naxos ska vi vara tills på fredag då vi åker till Athen och sover där en natt eftersom flyget går därfrån. Det är mycket större här än på amorgos och koufinissi och ikväll ska vi åka in till Naxos stad för gött käk och shopping! Hoppas ni har det bra, saknar alla grymt mycket! Pussar

lördag!

Kom precis hem frå ida nu, riktigt mysigt hade vi i går. Kollade på en film, all about Steve, den var faktiskt rätt bra! Sen bakade vi cupcakes också, har inga bilder på dom, men de blev riktigt goda! ;) Nu ska vi snart ner och kolla på damerna när dom spelar, sen ska vi ner till gymmet och träna. Vi hörs senare, ha det bra! / lisa


precis hemma från göteborg

Kom precis hem från göteborg nu, blev inga köp denna gången. Men satt däremot på ett café och fikade, café vanilj, eller något liknande hette det. Riktigt mycigt faktiskt! Nu ska jag snart äta och sen packa. Sedan tar vi tåget hem till ida och har en liten tjejkväll där!
Hoppas ni får en bra helg, så hörs vi senare! / lisa


skolavslutningen

grattis lillebror, tonåring nu!

Tjennare! Bloggar nu från vårat najsiga hotell nu! Idag har det varit ganska blåsigt så vi låg mest vid poolen och chillade idag. Har brännt mig också rätt mycket så måste sitta i skuggan nu så då passar jag på att blogga! Idag är det en vecka och en dag kvar tills vi drar hem till kalla sverige, eller det kanske inte e så kallt? Hörde att ni hade rätt gött väder faktiskt så de va ju bra, men jag saknar alla också så det ska bli skönt att komma hem men det är endå underbart här på koufinissi, pontus fyller ju år idag och imorgon bitti ska vi till en större ö som heter Naxos och där ska de shoppas, chao!

fredag!

God morgon!
Nu har jag precis ätit frukost, och ska börja göra mig i ordning nu. Går hemifrån om ungefär 45 minuter, så det blir nog ett inlägg sen när vi kommer hem. Nu måste jag fortsätta, ha det bra så länge! / lisa


bilden är från avslutningen i skövde


torsdag

Nu är jag hemma, ska sitta lite vid datorn bara. I morgon tar vi tåget in till göteborg kvart över tolv, så vi slänger upp ett inlägg innan vi åker på morgonen!
Hörs mer i morgon! / lisa


hemma hos felicia!

Kom hem från träningen för ungefär en och en halv timme sedan eller något sånt. Så nu är vi hos felicia och har precis ätit pizza. I morgon ska vi in till göteborg med carro, rebecca och ida. Sen sover vi hemma hos ida! :)
Nu ska vi försöka få tag på amanda och se om hon vill träffas en stund, sen får vi se vad som händer.
Ha det bra, så hörs vi senare! ♥ / felicia och lisa




bjussar på några webbisar på oss

17 maj - konfonissi

Tjenare! Hittade till slut en seg dator pa en restaurang, har letat runt i hela stan. Igar kom vi hit till konfonissi vid 9 tiden, tog en tidig bat fran amorgos vid 7, snacka om jag var trott! Checkade in pa ett userlt hotell som vi nu flyttat ifran tack och lov, hittade ett jattefint hotell med pool och allt istallet, snacka om att tanten som jobbade pa hotellet vi sov forsta natten i blev sur nar vi sa att vi skulle byta hotell, grekiska tanter assa.. Vi var iaf pa stranden hela dagen igar och dom stranderna har ar sa underbart fina assa, inte sa att det slar Thailand men nast intill! Idag kom vi till de nya hotellet vid 10, sen vid 11 stack vi till stranden och badade och solade, vid 3 gick vi till poolen och la oss dar och spenderade eftermiddagen dar, sjukt gott. Det ar undefar 38 grader har och vattnet ar kanske 25 grader, varmt men enda svalkande. Snart ska vi kaka pa nagon mysig restaurang, mamma & pappa har 10 arig brollopsdag idag sa vi far se va de blir, grattis till dom, och imorgon fyller lillen ar sa alla far bomba massa grattis till honom pa facebook! Snackade med lisa forut i telefon ocksa, hann knappt prata nagot eftersom det ar sa dyrt att ringa men fick snackat lite iaf. Saknar min basta van otroligt, och tack for att du hallit igang bloggen sa mycket domma dagarna, tack felicia ocksa! Men vi hors nar vi hors, pussar!

17 maj

Hej allihopa! vaknade runt elva i dag och har bara ätit frukost än så länge. Är fortfarande skit trött, så jag ska nog bara ta det lugnt tills träningen börjar klockan fem.
Men jag bloggar mer senare! ♥ / lisa


...

Har precis läst lite, och ska fortsätta lite till nu innan mina ögon slocknar. Jag är skittrött! Och i morgon ser jag fram emot en sovmorgon, ska ta det lugnt och så, sen får vi se vad som händer. Sedan är det träning i morgon också.
Men nu ska jag lägga mig. Ni får ha det så bra, så hörs vi i morgon! / lisa


bild från valborg hemma hos caroline, jag älskar er!


onsdag!

Nu känns det äntligen som sommar ute. Kom hem för ungefär en timma sen eller något, och jag bada för första gången i år! Svinkallt var det, så det blev inte att vi var i länge, men ett dopp i alla fall, ;) Har solat lite nu också, och nu ska jag äta, skriver mer senare. Hoppas ni har det bra! / lisa


bilden är från lysekil open, jag, carro och sofia

hanhalsholme

Nu ska jag snart i väg, felicia kunde inte följa med, för hon mådde inte så bra. Men ska packa lite saker att ta med, sen så cyklar vi till hanhalsholme, och får hoppas att det inte är för kallt så man kan bada! ;)
Vi hörs senare! ♥ / lisa

snart i väg till stranden

God morgon! blev inte så mycket uppdatering i går, var inte hemma så mycket på dagen, sen blev det film på kvällen. I alla fall, det slutade med att vi solade hemma hos rebecca i går, får hoppas att vi fick lite färg i alla fall. Sen sov hon och felicia över här. Och snart ska vi till stranden, jag, felicia, rebecca, carro, ingrid och julia, vet inte riktigt vart vi ska än, men det får vi se!
Ni får ha det så bra så länge, så hörs vi senare! :) / lisa


bild från danmark i april

15 maj pa Amorgos

Heeeeeeeej igen! Idag har vi haft en kanondag, solat och badat hela dagen och atit i en kanonmysig by som heter Chora som ar amorgos huvudstad. Varmt som satan men vi ska inte klaga! Vattnet ar kristallklart och allt ar bara underbart, 5 av 5 toasters verkilgen! Horde att vadret har angrat sig i Sverige, sa de ar la gott :)
Imorgon ska vi aka till koufonissi som jag skrev igar, dar bor det drygt 300 invanare, inte med turister da assa, sa den ar jatteliten men kand for sina fina strander, nu ska jag ga och fiska i hamnen med brorsan och en kille vi traffat har, hahah, hoppas ni mar najs, saknar alla, kramar!

ändrade planer

Blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, carro kunde tyvär inte följa med, och så var det lite annat också som inte gick. Men jag ska träffa rebecca i alla fall! :) Tror vi ska till stranden om det inte är för kallt, det är ju sol ute i dag trots allt, och jag har inte badat än! Så får väll hoppas att det blir varmt hela dagen, så vi kanske kan bada. Sen så kanske carro kommer också.
Men vi hörs senare, nu måste jag göra mig i ordning! Ha det bra! ♥ / lisa


göteborg igen!

Hej allihopa! vaknade runt halv elva och sitter och äter frukost nu. Ska ta tåget in till göteborg runt ett med carro och rebecca. Sen är det träning i kväll också. Efter träningen sover felicia antagligen över här.
Vi hörs så länge, ha det bra! :) / lisa


bild från förra sommaren!


godnatt

hej! träningen i dag var ganska jobbig, vi hade lite test när man skulle springa på tid och sen lite spänst och så, men den var rolig! I morgon ska jag upp tidigt för jag ska åka till min morfar igen och så ska jag träffa min moster som jag inte träffat på ett år tror jag så jag kommer inte blogga så mycket på dagen, men jag får se om jag hinner slänga upp ett inlägg på morgonen innan jag åker. Sen lite senare är det träning och efter den ska jag träffa lisa, och vi får se vad vi hittar på. Det funkar inte att lägga ut någon bild så det får bli utan, ;) Men ni får ha det bra, så hörs vi imorgon! :) / felicia

living life!

Tja sötnosar! Nu sitter jag brorsan och pappa på en oren restaurang vid hamnen och kollar på fotboll, hyrde moppe idag också, och körde nästan runt hela ön och det var gött men gjorde ont i rumpan, hahah! Stannade på några mysiga stränder och badade och solade med. Har fått lite färg så de är nice! Imorgon ska vi åka till samma strand som igåroch på onsdag ska vi vidare till en annan ö som heter koufinissi som är jätteliten men har fina stränder, förlåt för att det inte kommer upp några bilder härifån men jag har ju ingen dator som jag kan lägga upp dom på och nu bloggar jag från iPoden. Men lovar att det kommer bilder när jag kommer hem! Puss

träning

Hej! hoppas ni har det bra! Hann inte blogga förut, glömde av tiden.. ;) Men nu är jag hemma från träningen, fys i dag, och två tester där man skulle springa på tid och göra så många armhävningar man hann på 1 minut. Armarna känns som gelé nu kan jag ju säga! I alla fall, ska äta nu och sen bara ta det lugnt, blir säkert fler inlägg senare. :) Vi hörs så länge! / lisa


bild på mig och sofia, jag saknar dig


hemma från stan

Nu har vi vart nere i stan och felicia lämnade en bok på biblioteket, sen har vi lämnat filmen från i går och så. Snart ska vi äta också, och sen är det träning klockan sju, lägger troligtvis upp ett till inlägg innan det.
Ha det bra så länge! ♥ / felicia och lisa


måndag!

Vaknade för ungefär tjugo minuter sedan. Så himla skönt nu när man kan sova ut när det inte är någon skola! Nu ska jag snart äta frukost, sen ska jag försöka städa mitt rum eftersom att det inte blev av i går heller. Sen i kväll är det träning i gen. Hoppas ni har det bra, vi hörs senare! ♥ / lisa 


bild från lysekil med handbollslaget, ni är bäst!


Godnatt!

Nu ska jag snart gå och lägga mig, är skit trött! men ska försöka läsa lite innan om jag orkar. En bok som kajsa tvingade på mig att läsa, haha, men den är faktiskt bra så långt jag har kommit i alla fall. Törst heter den och ingår i en serie som heter vampire academy, värt att läsa om man inte har något att göra! ;)
Nu ska jag lägga mig, ha det bra så länge! / lisa


22:38

Hej! nu har lisa nyss gått hem, vi gjorde nästan ingenting, tog det lugnt bara. Nu ska jag kolla på en film, får se vilken det blir. I morgon ska jag träffa lisa igen och sen är det handbolls träning.
Men ni får ha det bra, vi hörs mer imorgon! :) / felicia 


bild på mig och sofia från förra året.

hemma hos lisa

Vi låter bilderna tala för sig själva..






/ felicia och lisa


söndag

Hej!
Blev ett litet inlägg till nu. Har precis pratat lite med sofia på msn, jag saknar henne redan!
Men nu ska jag snart äta lite, och sedan plocka ordning på mitt rum. Ha det bra så länge, bloggar mer sen! :) / lisa

bjuder på en bild på oss på väg till lysekil!


live fran underbara amorgos

Hej igen! Fick en halvtimme pa datorn pa internet cafet sa slanger upp ett litet inlagg!

Idag hyrde vi moppe, skulle egentligen akt med nagon badbat men eftersom det ar lagsesong sa gar inte batarna, sa vi hyrde moppe istallet och det var verkligen vert det! Vi akte till en strand som heter Aya Anna, skitfin faktiskt, kristall klart vatten och allt. Pa de stellet spelade dom in en film som heter De stora bla, om ni aker till amorgos sa maste ni aka dit, pavag hem stannade vi i Chora, huvudstaden i amorgos och at, jattemysigt. Snackar lite med sarah och lisa pa msn nu och sa, sen ska vi kaka pa nagon mysig restaurang. Massa bilder kommer nar jag kommer hem, lovar. Pussar!

avatar

Nu har vi precis kollat klart på filmen, den var inte den bästa, men den var väll helt okej! Nu vet vi inte riktigt vad vi ska göra, ska äta först och sen får vi se vad vi gör. :)
Hörs mer senare! / lisa och felicia


God morgon!

Godmorgon!
Nu har vi precis ätit frukost och sånt och vi ska snart gå ner och hyra en film, troligtvis avatar. Sen ska vi nog bara ta det lugnt i dag och jag ska städa mitt rum. Sen får vi se vad som händer.
Ni får ha det så bra, vi hörs senare! :) / Felicia

bild sen i vintras.


dagens köp!

Här kommer det vi köpte i dag!

Felicia


tessie



bik bok

Lisa


gina tricot



monki

tessie

/ felicia och lisa


19.19

Nu är vi hemma från göteborg, köpte lite saker, men det visar vi troligtvis upp senare! :)
Ska snart hem till felicia igen med amanda också, får se vad vi hittar på då.
Bloggar mer sen, ha det bra så länge! / lisa

 


amorgos

Hej sotisar! Bloggade forut idag fran pontus ipod men det hande nagot sa det kom inte upp. Sag att lisa och felicia hade bloggat, tack babes! Idag har vi bara chillat och sant, kom till amorgos vid 3, sen har vi badat och solat lite, och kakat middag och sant. Imorgon ska vi pa batutflykt till nagon jattefin strand, har redan tagit massa bilder men dom far ni se nar jag ar hemma for det funkar inte att ladda upp pa denna datorn, och bokstaverna ar lite konstiga som ni kanske marker, hahah! Om en vecka eller sa ska vi dra vidare till Naxos tror jag, ska forsoka shoppa lite da, nice. Saknar alla redan, hoppas ni har de kanon!


göteborg

Hej!
Vi vaknade för ungefär en timma sedan, så vi har ätit frukost och så nu. Tror vi åker in med tåget till göteborg runt två någon gång. Vet inte riktigt om amanda ska med, men annars träffar vi dom nog i kväll. Nu måste vi göra oss i ordning om vi ska hinna med tåget.
Hoppas ni har det bra, hörs mer senare! :)


fredag!

I dag åkte sofia till grekland, så jag och felicia försöker hålla bloggen uppdaterad så länge. I dag så var vi först i falkenberg och kollade lite i affärer och så. Sen när vi kom hem så träffade vi amanda och natasha. Vi gick ner och hyrde en film, Catch me if you can, den var helt okej! Nu har dom precis gått hem, så vi ska nog sätta på någon till film, sen sover vi hos felicia. I morgon ska vi nog åka in till göteborg och kolla lite. Vi får se om kanske amanda och natasha följer med dit också.
Hörs mer i morgon, ha det bra så länge! ♥



bild från bokenäs förra sommaren!


hejdå sverige, hej grekland!

Om 40 minuter kommer pappas kompis och hämtar oss och kör oss till flygplatsen, jag har inte ens resfeber än men det kommer bli så underbart att åka iväg. Ifs inte när man är ovänn med en kompis men det ska bli skönt att komma till värmen. Ska packa det sista och äta frukost nu. Ha det kanon, puss!
Btw, tack tjejer för en kanonkväll igår, ni är bäst! 

 

ni är bra endå





Jag älskar dig alicia! Du är en underbar vän och jag kommer sakna dig som in i helvette. Grym är du.

Två bilder från tidigare, sorry om jag haft världens dåligaste uppdatering men har inte hunnit oså. Vi slutade runt typ halv 12 och jag grät typ när vi sa hejdå till alla, även om vi kommer träffas i sommar, men jag åker ju och så imorgon så.. Idag har vi bara slappat, carro och becca var här förut och nu är jag hos felicia med henne och lisa, vid 6 drar vi ner till Tio Peppe för mat med goa brudar, sen kanske det blir skumdisco, har inte snackat med sanna och får inte tag i henne så jag har ingen aning hur de blir med det. Men du kan la höra av dig om du vill ses om du ser detta :)
Nu chillar vi bara framför mtv, ganska skönt faktiskt, är gör trött för vi har bara sovit 5 timmar inatt, hahah, men det ska bli jättenajje ikväll iaf! Får se om det blir något inlägg senare eller imorgon innan vi åker till flygplatsen, kanske kan slänga in något inlägg från Pontus Ipod eller något men annars kommer lisa och felicia hålla igång bloggen! Nästa inlägg från mig kanske blir i Greeeekernas land. Puss sötnosar
Btw, caroline almkvist har tagit bilderna, mer finns på facebook!

freeeeeeeeeeedome!

Hej bloggen! Jag och felicia gick upp runt typ sex i morse, käkade och sånt sen vid 7 kom lisa. Sen dess har vi fixat håret, sminkat oss och sånt. Nu sitter lisa och fixar håret på felicia sen vid 9 ska vi dra ungefär. Friiiihet!
Imorgon åker ju jag till Grekland och jag ska försöka blogga så mycket jag kan om jag får tag i någon dator, men lisa och felicia kommer blogga åt mig när jag är borta så bloggen är inte död under dom två veckorna! Ville bara uppdatera lite snabbt men hoppas ni får en bra start på sommarlovet, puss! ♥



Någon bild jag hittade på felicias dator, heheh

hos feliciasweeeetey med lisa

Tjenispenis =)
Är hemma hos felicia nu, lisa håller på att fixa mitt hår tills imorgon, ska bara se hur jag ska ha de och sånt, så de blir nog nice. Orkar inte blogga så mycket nu men slänger upp lite bilder imorgon eller ikväll, blir nog inte så mycket uppdatering nu. Ska kolla på en film nu samtidigt som lisa lockar mitt hår, heheh. Hörs när vi hörs. ♥
Skumdisco imorgon antagligen med sannasnopp och massa goa folk!


med lisa & fellan

Hej sötnosar! Har precis slutat och hängde med lisa och felicia efter skolan, nu är vi på biblioteket för lisa skulle lämna tillbaka några böcker. Ska till kungsmässan nu och kolla lite och sånt. Idag städade vi i skolan så de va aschill plus att vi fick sluta 12! Ikväll ska jag snarka hos felicia, vi ska fixa lite inför skolavslutningen imorgon och sånt. Skolavslutning ju (!!!) Men jag bloggar mer sen när jag har kommit hem eller hos felicia, men vi hörs när vi hörs. Puss! ♥



Gammal bild på mig och emmis, saknar dig gumman!


sommarlov om 2 dagar, Grekland om 3. underbart!

Tjenispenis. Kom hem för en timme sen och har nyss käkat och sånt, mötte ju mamma i göteborg sen gick vi och lämnade in min mobil på lagning, de suger att jag inte kommer få tillbaka den innan Grekland, men thats life :)
Efter det gick vi och letade efter lite "strandklänningar" till Grekland, hittade ett snyggt linne och en klänning faktiskt, ett par flipp flopps blev det. Gött att få lite saker fast än man inte har pengar, hihih. Tack mamma! Nu ska jag nog börja packa lite, sen ska jag kolla på desperate houswifes och sen är det cougar town, tisdagar på femman är ju bäst!





Båda är från gina tricot, perfekt till stranden! :)


dresscode





Skjorta - zara
Spetslinne - hm
Baslinne - Gina
Leggings - hm säkert
Halsduk - gjort själv ;PpPPppP


Är med syster nu, vi har varit inne på chatroulette och så var vi på kungsmässaan en snabbis. Mest chillat och sånt, slutade typ halv 2 idag, asgött. Först kollade vi 2012 sen stack vi och käkade pizza, najs! =)
Ska åka in till stan och möta mamma och sen ska vi lämna in min mobil och sånt, kommer förmodligen inte få tillbaks den förrän efter Grekland :(
Men vi hörs senare ikväll, peace and love. ♥


nu, norska hollywood fruar!



Bloggar mer imorgon, har sovmorgon till klockan 10. Najs!
Såg att jag hade fått en fråga vart jag hade köpt min leopardbikini, den är köpt från hm. Puss

grym blogg!

Världens bästa blogg för alla som älskar Justin Bieber, där står allt. Och jag menar verkligen allt! Videosar från hans spelningar, massa fakta och grymt mycket bilder. Klicka på bilden för att komma till bloggen!


shoes



Detta fick jag med mig hem, även ett annat par men dom kommer användas av mamma mest.
Dom med klack ska jag nog använda på avslutningen, letade egentligen efter höga gladiatorskor men såklart finns inte dom i min storlek.. Nu väntar jag på att norska hollywoodfruar ska börja iaf, ska nog ta en dusch innan. Hörs senare! Btw, tack för skorna mammi!




Eric Saade - Its like that whit you



Its like that, whit you.

lyckat!



Bilden är tagen från Julias blogg.

Imorgon är det klassens dag som gäller, har det en gång om året precis innan avslutningen. Egentligen skulle vi åkt till stranden och grilla, bada och bara chilla. Men eftersom det är så sjukt dåligt väder och kommer bli det hela veckan. Även på avslutningsdagen så ska vi kolla på film i skolan på någon stor duk tror jag och sen käka pizza i stan. Slutar klockan ett imorgon också. Lyckat! Men det blir säkert mysigt, hellre de än sitta på stranden under ett paraply.. Right?
Imorgon ska jag lämna in min mobil också, eftersom jag inte kan ta emot sms och den är helt wierd så måste jag lämna in den, hoppas jag får tillbaka den innan vi drar till Grekland. Pusss!

monday

Hej sötnosar, idag var det aschill i skolan, satt bara och snacka och fick sluta runt 1, gött! Efter skolan stack jag och alicia till kungsmässan, fick köpt en ring och lite toffsar och sånt. Bra att ha liksom. Sen gick vi till donken och käkade, tjockisar! Skulle egentligen tränat idag också men ska iväg med mamma och handla skor till skolavslutningen, hoppas verkligen jag hittar några niceiga nu! Sen blir det kanske att städa mitt rum, heheh, blev inte av igår heller. Jag är hopplös..






bik bok

nydushad!

Hejbabys! Har precis dushat och sånt, ska ner och plocka upp diskmaskinen sen ska vi käka. Ska nog börja städningen av rummet, måste vara klar innan torsdag och kommer inte blogga mycket i veckan för ska umgås mycket med vänner nu innan jag åker! Filmen var iaf helt okej, inte den bästa men nu hinner jag inte skriva mera, vi hörs när vi hörs!



söt chey

movietime

Nu ska jag och brorsan kolla på Avatar, den är jättelång så vi hörs om ett par timmar, puss!



Någon som sett den? Är den bra? :)

jag älskar er

Tjennna! Blev ingen städning, stack hem till min lilla sötnos emma och passade henne lite istället. Hon är för go asså, älskar den tjejen. Käkade och sånt där också, mys. Har redegerat lite bilder från igår också så slänger upp dom nu! Bra va? =)



jag älskar dig! du är allt brorsan.



min pille



fina fötter - bror och moi







De va några bilder från igår, ni fick ju lite då också, när vi solade ute klockan 10 på kvällen. Hahaha


sunday

Tjenis penis! Sitter här i mitt stökiga rum och lyssnar på musik. Borde verkligen städa för det ser ut åt a hellvette. Heheh, men det är så tråkigt och så orkar jag inte, och så har inte julia hört av sig. Den korven, så får se vad som händer idag, funderar på att hyra en film med min söta bror, isåfall blir det nog Avatar, ingen av oss har sett den så det blir nog bra. Fast först ska jag nog städa mitt rum, aa, fast ne. Asså shit jag är sällskapssjuk, plus att jag inte kan smsa eller ta emot sms, har ingen kontakt med omvärlden liksom då. Totaly sick! Kanske ringer sanna syster senare och se om hon vill träffa moi. Hoppas ni haft en bra helg. Men vi hörs, chao!


det bara blev så

Tjao sötnosar! Är hemma hos mig nu, har varit hemma en timme ungefär och ska lägga mig nu för ska sälja gt imorgon, måste ha lite pengar innan Grekland så det är bra endå! Sen ska jag kanske träffa Julia, får se hur det blir med det! Men här får ni iaf tre bilder från idag när jag och sara va på stranden, mer kommer i veckan. Puss!







Bilderna från när jag var med pillen kommer upp imorgon, för nu måste jag sova!

just nu











Solar på sarahs gräsmatta med lite myggor och Justin Bieber, najje som faen!
Mer bilder kommer om typ 10 minuter. Xoxo ♥

kött fifan



Hej babys! Är med pillis nu, vi har det ytterst trevligt! Notera ytterst! Heheh.
Snart ska maka våra rövar från the soffa och köpa lite smått & gott, ytterst gott! Nä driver lite men vi har varit ute lite och sånt och snart ska vi köpa godis och sätta oss någon stans och chilla, kanonväder ute ju! Tar med mig kameran. Btw. reast in peace min älskade sony eriksson, förhoppningsvis uppstår du i veckan. Like jesus. ♥

nice



Mina rayban är hittade av världens bästa bror, tack lillen!

Kom hem från stranden nyss, sara skulle grilla med några kompisar ikväll så då ska jag träffa min pilleman, blir mys. Kanske sover hos henne eller om hon sover här, får se, ska ju sälja gt imorgon så får se hur det blir med det. Men det har varit en kanonmysig och kul dag med sara! Var jättelängesen vi sågs va kul att ses idag igen, vi har snackat massa och solat, hoppas jag fått lite färg iaf! Har tagit jättemånga bilder också, såklart glömde jag mitt minneskort (igen!!) till min kamera men hon hade med sig sin systemkamera så vi använde den. Sen satte vi oss på glasscafet och tog en glass innan vi tog bussen hem. Tack för en kanon dag sara, det gör vi om snart. Jag älskar dig! Bilder kommer när hon skickat, och då lovar jag att lägga upp dom. Är så dålig på att ladda upp bilder men ska börja bli bra med det nu! Dom kommer antagligen imorgon. Ikväll ska jag som sagt träffa min pille, får se va vi hittar på men nu ska jag bara chilla. Pussar ♥


saturday

Hejsötnosar! Vaknade för 40 minuter sen ungefär, och jag är piss off att min mobil inte fungerar, kommer inte kunna kontakta dom som ska hjälpa mig förrän måndag för dom har stängt hela helgen. Sug på de! Men iaf, sara kommer hit om en stund, så ska vi åka till stranden. Så kommer inte blogga mycket idag, men kommer hem vid fem kanske, träffa min pilleman då kanske? ♥
Aja, vi får se vad som händer, men nu ska jag ringa lisa sen fixa mat och sånt till stranden. Ha de fint!



Augusti förra året typ.

godnatt



Det märks att jag använt mina converse liiiiiiite för mycket? Dock va detta i onsdags och nu är dom snart ikapp benen. Hahah, orkar inte berätta om kvällen men den var jättemysig och rolig. Imorgon ska jag nog träffa sara phillips tror jag, ska nog ut till åsa och bada, nice!

bilder på justin från idag!





Han uppträdde i new york idag och där var två bilder på han från idag, hoppas han kommer till sverige snart asså! Dör annars .. (a)

gangstah (h)



tristan sötnos!



Sarah & tristan!



Sarah kom hit för 2 timmar sen ungefär, så har vi bara chillat ute och spelat fotboll med tristan och pontus! Najje på de... Nu ska jag snart göra iordning mig till studenten ikväll, puss!

en vecka kvar!

Hej bloggen! Blev att jag stack hem efter skolan, skulle egentliigen hängt mä sanna och mathilda till stranden idag men det blev inte så för jag pallade inte, men nu sitter jag på altanen och ska sola lite, skka bygga upp brännan inför grekland, hihih (a)
ikväll ska vi på studentsak, de blir mysigt, min lilla emmis kommer dit också och det var längesen jag träffade henne och jag saknar henne massor! Men nu ska jag lägga mig i solstolen innan solen går bort. Puss!

fredag!

Hej sötnosar! Ligger och lyssnar på justin bieber - never say never. Asså älskar den låten, helt sjukt bra är han. Och han lilla, jaden smith är så sjukt söt! ♥
Ska snart gå upp och äta frulle, sen börjar vi 10 i 9 idag. Älskar att slippa göra iordning sig på sommaren för då har man grymt mycke tid ju! Efter skoolan idag har jag inte en aning om vad som händer, kanske hänger mä några till stranden, mys. Men vi hörs ♥



Jag & Sarah i onsdags

never say never



Grymt bra låt med Justin Bieber och Will Smiths son, ingen aning va han heter men låten är tummen upp!
Hans röst är sjukt sexig när han kommit i målbrottet! ♥

drog!



Justin Bieber - favorite girl
Grymt bra låt.

hemma

Hej sötnosar! Skulle egentligen med lisa och rebecca till kungsmässan efter skolan men vi sket i det för det blev så tajt för träningen börjar ju klockan 5. Tar det en annan dag ist! Och idag är det en vecka och en dag kvar tills jag och familjen drar till underbara Grekland. Längtar som fan =)

Men idag var det en aschill dag, började halv 10 med hemkunskap, där städade vi bara sen käka vi bullar, sen fick vi dra ner till inlag för det var fotbolls km och där var vi hela dagen tills nu! Var på marknaden lite också, idag var de inte lika gött väder för de blåste så men får hoppas det blir bättre i helgen ist.
Nu ska jag snart käka något sen om en timme ska jag träffa lisa och felicia så cyklar vi ner till träningen. Ska springa intervaller idag och det är sååååå jobbigt och tråkigt! Dör typ..
Igår hade jag besöksrekord btw! Kanonkul ♥





this is real, this is me, im exakley where im supposed to be.

nu drar jag till skolan!





Har på mig en oversize tröja från monki och jeansshorts från cubus.
Har världens chill dag idag! Ha en bra dag sötnosar så hörs vi ikväll, har tidig träning så hinner inte blogga innan, intervaller är ju kul!

najjee

Tjacuties! Ligger i min säng nu och väntar på att lisa ska ringa, sen ska jag nog sova.
Hade en grymt bra dag på stranden idag, kom dit vid typ fyra, sen träffade vi felix leo och ngn annan vet inte vem de va :)
Badade också, 3 gånger typ, najje ju! Bilder kommer imån för pallar inte lägga upp idag, puss ♥



En från idag iaf, visst ser de gött ut? (h)

tha beach!



Bytte kläder så fort jag kom hem, så detta har jag på mig nu.
Klänningen är från nelly och jeansjackan gina tricot as you know. Vid kvart över 3 kommer bussen så då drar jag sanna och sarah iväg till åsa för sol & bad! Ska bli skitgött, kollade nyss tempraturen och den är på 23 grader, underbart! Nu är alla läxor för denna terminen klara, awesome! Nu ska jag dra mig mot sarah, så ska vi käka och gå ut med chippen och sånt. Men vi hörs ikväll när jag har kommit hem, ska ta med kameran också. Har ni också bra väder där ni bor? ♥

dresscode



Jeansjacka - gina tricot
Båda linnena - gina tricot också (a)
Jeansshorts - h&m
Skor - I ♥ Paris

Erkänn bilden blev lite fräck?! Btw, går till skolan helt ofixad idag, lockigt hår och allt! =)

bra låt som alicia tippsade mig om!



Outfit kommer i nästa inlägg! =)

godmorgon sötnosar

Hej sötnosar! Vaknade för 20 minuter sen, och börjar inte förrän 10 idag så det är skitskönt! Strax ska jag ner och äta frukost, är kanonhungrig. Efter skolan ska nog jag sanna och sarah åka till stranden och se om vi får till vårat första dopp? Tveksamt att det kommer bli av faktiskt, hahah, men vi hörs när vi hörs! Ska försöka ta massa bilder idag också, ha en bra dag, puss ♥


älskling











Du är underbar, får mig alltid på bra humör och jag är så otroligt glad att jag har dig.
Jag älskar dig syster.

med sanna!

Hejbloggen! Är hemma hos mig med sanna nu, vi kom nyss hit och ska snart gå ner och käka lite, sen om en timme drar vi på träningen. Men innan ska vi hinna plugga för ska ha so läxa till imorgon, så hinner inte blogga nu men slänger upp en go låt. Puss! ♥


RSS 2.0