Deprimerande

Min blogg suger men jag har inte tiden just nu! Fullt ös hela tiden knappt jag orkar med det själv. Jag kommer tillbad, det är bara en tidsfråga när! Massa i skolan, träningar, plugg osv! Använder inte ens datorn längre va är de för fel på mig?!

All she wanna do is dance

Tjenis! Hoppas allt är bra med er, själv går jag runt i mitt stökiga rum med chips på golvet i mina gosiga nitshorts som är klara nu! Bilder kommer när jag har tid, förlåt men jag har verkligen inte tid nu det är väldigt mycket med skolan och sånt, men ska försöka lägga upp bilder på vad jag shoppat i helgen också. Förlåtförlåtförlåt för sämst uppdatering! Nu ska jag plugga spanska sen kommer sarah vid åtta så ska vi se solsidan, tredision :D Ha de!

!

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile!

Sweet dreams

Hallå bloggen! Just nu ligger jag i sängen och ska strax sova, jag är helt slut så mina ögon går i kors! Men jag har haft en jättemysig kväll med Simon, vi har pratat, bakat supergoa kakor och bara myst. Älskar dig! <3 han följde mig hem runt halv tolv och nu ska jag smsa lite sedan sova. Imorgon är det ju gt först sen match! Ska bli kul faktiskt :) hoppas ni har en bra helg än så länge! Pussar och kramar <3

Shopping!

Hej nu har jag kommit in i dåliga uppdateringen som ibland påverkar min blogg ;) men igår så var jag med Lisa och Felicia efter skolan, vi stack till kungsmässan och kollade lite och jag köpte ett par trosor och en tröja! Sen gick vi och köpte filmer och så hämtade vi mina saker och så sen gick vi hem till Lisa, där käkade vi jättegod mat, sen kollade vi på film, pratade och hade det jättemysigt! Tack för dagen igår, you'r the best! Sen idag vaknade jag halv elva, fixade mig och sen vid elva vaknade Lisa och Felicia så käka vi frulle sen ganska strax efter det åkte jag och mötte mamma på stationen. Vi har varit inne i Gbg hela dagen och shoppat! Har fått massa fina saker, ett par skor, jeans, bh och tre par trosor! :) nu är vi påväg hem, ska duscha och käka lite och så sen ska jag hem till min fina Simon! Blir en myskväll idag, sen imorgon är det gt försäljning sen ska jag iväg till mölndahl och spela match! Snart blir det bättre uppdatering so stay turned ;) puss!

Training

Hörs sen!

Bloggar mer imorgon

Har ingen blogglust tillbaka imorgon :)

Då vart valen gjorda


Check! √

Lookbook


Dag 9

Det här får mig att må dåligt

Bråk, tjaffs, bli ovän med någon vän eller familjemedlem, är tre exempel som får mig att må dåligt. Jag klarar inte av sånt, det är något av det hemskaste som finns, att bråka med någon som är något av de bästa man har. Och kanske inte alltid veta hur det kommer bli sedan, oftast blir det ju bra vilket är underbart. Vet inte hur jag ska beskriva det mer än så!

Friendship is a single soul, living in two bodies

Hej bloggen! Var ju ute och sprang en runda förut, skönt faktiskt! Dock rätt jobbigt men känns kanon nu! När jag kom hem testade jag mina arm och mag muskler med lite armhävningar och situps, lite dådå hehe ;) Sen käkade jag sen gick jag upp och duscha, kom hem, ringde lisi och snackade med henne i en kvart typ innan hon skulle iväg på match, nu tar jag det bara lugnt och tänker på allt och inget, funderar om jag ska öppna matteboken idag eller vänta tills imorgon, jag väntar nog tills imorgon ;) Typiskt mig.. Hörs snart! Puss




22 februari

Hej! Nu mår jag mycket bättre, tänk va vänner kan göra va? Underbara är ni, allihoppa! Provet gick förvånadsvärt riktigt bra, som jag tror i alla fall! :) Vi slapp svenskan så fick sluta 40 minuter tidigare, skönt! Blir ingen handboll för mig idag istället ska jag nu ta på mig träningskläder och gå ut och springa en runda, med hörluararna i öronen! Efter det blir det lite matteplugg sen ska jag förhoppningsvis träffa simon. Vi hörs snart :)



Sommar bild i vinterkylan..Brist här hehe :)

I was born this way


Svar


Jag har skrivit detta innan, men jag har eller jag har inte sökt in en ska göra det idag tror jag, men jag ska välja samhäll/media som första val på aranäsgymnasiet, sen ekonomi som andra på lindälvsgymnasiet och som tredje estet/media på aranäsgymnasiet! :)

Dag 8

I min handväska



Vanliga saker som tuggumi, almanacka, plånbok, kamera, miniräknare, parfym och lite andra småsaker helt enkelt! Ligger alltid lite skit också som gamla tuggumi papper osv.. Haha jag är inte speciellt fräsh av mig! ;)

Nothing speciall

Dagar som dessa vill man bara gå hem och lägga sig under täcket igen, och bara somna om och vakna imorgon. Allt är jävligt hopplöst, vi har prov idag och jag kan de inte så bra som jag vill kunna de, allt är lutande tornet i Pisa, lite komiskt där kanske men det är inte en bra dag. Hoppas ni har en bättre dag än mig för min suger! Men jag har underbara vänner i alla fall. Puss

Catch a grenade for you

Somna ledsen och vakna likadant känns inte bra. Men ska ändå pallra mig iväg till skolan för att se om man kan må lite bättre där.. Hoppas ni får en bra dag. Kommer ett tidinställt runt tolv så kika in då igen. Pussar och kramar

Godnatt!

Blä vilken skitkväll! Nu ska jag läsa igenom so:n en gång sen släcker jag lampan för dagen. Sov gott så hörs vi i morgon dä jag förhoppningsvis är på något bättre humör!

All she wanna do is dance


I give him my heart

Hej sötnosar! Förhöret gick faktiskt bra, men jag behöver läsa lite till så ska göra det senare innan jag går och lägger mig, orkar inte sitta och plugga mer det är så himla segt, hoppas det går okej i alla fall, detta provet får göra det. G går bra.. Svider att säga det men jag orkar inte mer faktiskt. Menmen, nu väntar jag på att simon ska ringa, sen klockan nio ska jag kolla spårlöst, hiss på de programmet asså! Hade varit coolt att vara med i ett sånt, får åka till landet man är fött i, (fast jag är ju född i sverige) och leta upp sina biologiska föräldrar, syskon, släkt osv! Hade varit ballt :) Hoppas ni haft en kanon dag, imorgon ska jag ta ett snack med min mattelärare.. (behöver seriös hjälp) Nians matte är inte att leka med, speciellt inte när man har  haft svårt med matte sen nollan. Riktigt jobbigt är det men kämpar på. Att det är prov om två veckor gör det ju så mycket bättre också. Jag är så skoltrött nu! Men det är bara att köra på, göra sitt bästa och tänka på att det är fyra och en halv månad kvar till sommarlovet. Sen börjar ju i för sig gymnasiet men det tycker jag ska bli ganska roligt faktiskt, ny skola och nya och mer praktiska lektioner! Vad jag babblar.. Ska slänga upp David Guettas nya låt i nästa inlägg, go faktiskt! Kolla in strax ;)


Jag och fili! Sjukling, krya på dig nu så jag får träffa dig! Miss you ♥

Let me live my life free and easy

Shortsen på sista bilden är ju galet snygga! Frågan är bara vart dom finns att köpa..

HJÄÄÄLP

Ska förhöras nu..wish me luck!

Bob Marley


Grym!

Snacka om duktig! :)

Today my life begins

Godagens bloggläsare! Redan idag har jag hunnit slänga in två inlägg och tre tidinställda tror jag det är! Grymt ju :) Slutade halv fyra idag så har inte varit hemma speciellt länge, men jag ska strax börja plugga till historian, prov imorgon ju och nu är det fullt ös som gäller.. Jag vill ha vg i so men är inte så säker på att det blir som jag vill, men man kan alltid hoppas! Idag var det en go dag i skolan faktiskt, lite många lektioner men mina vänner gör dagen bra ändå trots allt! Idag ska jag bara vara hemma, blir inget gym för det var ingen annan som skulle gymma och jag vägrar dra dit själv haha, men imorgon är det träning i alla fall, först en i skolan sen en med laget på kvällen. Ska bli kul för det var två veckor sen jag spelade handboll! ;) Kommer ett tidinställt runt åtta men ska försöka slänga in något innan, hoppas ni haft en bra dag. Pussar! :)





Just nu


21 februari


Jeansjacka från gina tricot
Blus från saint tropez
Byxor från gina tricot
Skor från din sko (inte på bilden)
Smycken från humanity, kumkum, hallbergs och ullared!

Fick en kommentar om att lägga upp mer outfits och ska försöka med det!

We ♥ it


Dag 7

Mitt syskon









Pontus Pontoe Engqvist, det är min lillebror det! Kan vara helt underbar men också sjukligt jobbig haha, men sånna är ju alla syskon! Han är tretton bast men fyller fjorton den 18 juni, då blir han en liten fjortis allt! Han spelar flitigt både handboll och fotboll och är sjukt duktig på båda, kommer ihåg när han var mindre och gjorde sitt första mål i fotbollen, han blev så glad! Pontus är en galen liten skit, oftast på väldigt bra humör (förutom när han inte får som han vill) fast väldigt lat! Älskar cod och fifa.. Nörd på de.. Gillar godis, nutella, oboy och leverpastej. Det är min bror de! Och jag älskar honom! Min lilla skitunge <3

Tidinställt

Godmorgon bloggen! Hoppas ni sovit kanon det har jag med säkert :) Idag börjar vi kvart över nio med slöjd, sen väntar en lång dag eftersom vi slutar fyra, sen ännu mer plugg sen ska jag nog gymma, men har ställt in två inlägg som kommer under dagen idag i alla fall så håll utkik och ha en toppen dag!



Bild från i norge!

Always a day to late


My day

Hej bloggen! Tänkte berätta lite om min dag, började med att sälja gt vid halv tio, sålde i en timme och fick ihop 230 kr. Satt gött i den tomma plånboken! Sen gick jag upp och duschade och sen fixade jag mig sen tog jag mamma och pappa en promenad ner till Esters där vi åt en underbar söndagslunch, oxfilé pommes och beanessås, mumma! Sen tog vi en promenad hem, då ringde jag lisa och vi pratade i telefon en stund, sen låg jag bara i min säng och vilade eftersom jag inte mådde så bra, sen kom morfar och då pluggade jag lite med honom, har ju andra världskriget och eftersom han var tio år då så kommer han ihåg lite så det är ju bra! Vid sex cyklade jag hem till simon där vi kollade på handboll, dampade lite på varann och myste! Käka också höhö, sen kom jag hem så förhörde pappa mig på so:n och det gick bra, kan ungefär 80 procent men har en dag kvar att plugga så det känns bra! Det var min dag :) Nu ska jag snart stänga av datorn, plocka undan lite i mitt rum och fixa mig inför natten. Imorgon sätter ju skolan igång igen, har haft ett jättemysigt lov!



Tar man bort lövet och lägger dit pommes, voila!



Underbart väder idag!

Dag 6

Det här hade jag på mig idag



Skitdålig bild.
Blus från saint tropez
Jeans (leggings) från gina tricot
Skor från Converse
Jacka från cross och smycken snö, kumkum och hallbergs guld eller vad det heter! ;)

Hur söta som hellst!


Lookbook


Igår

Hade en jättemysig och rolig kväll igår! Passade ju barn som ni vet, niklas och emma, dom kom hit runt sju sen kom sarah sen också vid halv åtta kanske, vi busade massor, dansade till låtarna på melodifestivalen, sprang runt i huset och bara hade det hur roligt som hellst! Spelade kort gjorde vi med, sen gick sarah hem runt kanske halv elva för hon mådde inte bra sen kom niklas och emmas pappa och hämtade dom runt halv tolv tror jag. Nu ska jag äta frukost sen ska jag gå iväg och duscha, eftersom vi gör om vårat badrum så har vi ingen dusch så får gå till ett ställe i området, sen ska jag plugga lite sen ska jag ut på en promenad i det underbara vädret med mamma och pappa, så ska vi gå och äta på esters också! Mysigt :) Här får ni fyra bilder från igår!









Min underbara lilla emma!



Mitt hår



Man ser inte jättemycket skillnad, det syns ju mer i verkligheten men nu ser man ju klippningen med! Klippte bara av de slitna men tyckte det ser mycket fräshare ut nu! :)

Be who you are

Var den du är, alla andra finns redan. Du är perfekt precis som du är och om någon inte tycker du är bra som du är, så är den personen ingen att ha. Alla är vi annurlunda och har en egen personlighet, alla är likabmycket värda och har lika stor rätt till att våga vara sig själv. Så klanka inte ner på någon du vet inte hur ont det kan göra. De som klankar ner på folk är dom som är osäkra på sig själva.

Saturday

Godagens! Idag träffade jag Sarah vid två och vi har inte gjort ngt speciellt, ätit pratat och bakat kladdkaka. Och kollat massa gamla videoklipp haha! Nu stack hon nyss för ang måste plugga men sen kommer hon tillbaka igen för hon ska vara med ikväll :) nu ska jag plugga pusspuss!

Insperation


Godmorgon!

Utvilad men sur... Stängde av klockan i sömnen och vaknade elva så får börja plugga nu istället, suger eftersom vädret är helt underbart idag! Men ska ut såklart också sitter inte inne till längre än två! ;) Hoppas ni sovit gott i alla fall, nu ska jag käka frulle sen startar plugget. Höres och synes!


Even the best fall down sometimes


Nu ska jag göra mig iordning för sängen, har pratat i telefon med lisi stort sätt hela kvällen. Hängt galet på coola sidan facebook och bara chillat fast jag egentligen borde pluggat historia, som straff ringer klockan nio imorgon så ska jag plugga på morgonen innan dagen flyger iväg! Ska försöka göra klart mina nitshorts också. Sov gott mina 40 trogna läsare! Ni andra får inte sova gott hehe..

Sån där musik


True feelings


Hej! Mitt hår fastnar inte på bild eller vad man ska säga, men man ser heller inte jättemycket skillnad, men nu är det fräshare med lite extra blonda slingor, fresh! ;) Nu lyssnar jag på musik samtidigt som tusen tankar åker runt i huvudet, att vara tonåring är extremt jobbigt ibland, vet inte vad jag ska ta vägen.. Vill åka tillbaka till norge, eller åka hem till farmor och farfar, bara bort från allt, känns som det hade passat bra just nu. Även om jag mår hyfsat okej, imorgon vet jag inte vad som händer, ska träffa sarah i alla fall, och kanske sara, sen på kvällen ska jag passa niklas och emma med pontus och simon, vi hörs nog snart igen.

Look book


Mongo

Yes, så ser jag ut nu, ni ska se mig haha! Men sitter med färg i håret nu i alla fall och hoppas det är klart snart.. När vi gick hit så gick vi förbi en annan salong, som jag egentligen skulle till som vi trodde va denna, då ser vi i skyltfönstret; gratis platttång värde 600 kr vid slingning och klippning! Gissa om jag blev sur, jag behöver ju verkligen det också min platttång suger röv! Blev asförbannad, men sånt är livet. Sen ska det klippas också sen ska jag träffa emmis! Hörs sen :)

We heart it


Tre månader sen


Idag var det tre månader sen du lämnade oss, tänker på dig varje dag och saknar dig. I love you

Fredag

Igår kväll låg jag och tänkte på hur det skulle bli när jag färgade håret.. Tänk om det blir gult?! Tänk om det blir orange? Då färgar dom la om eller om jag säger att jag bara vill att det ska bli blondare.. Men men..
Godmorgon sötnosar! Jag somnade ungefär halv ett igår och vaknade av våran rörmockare tror jag det är som är här, eller renoverare? No idea, men men, han lät som fasen där inne på toaletten, kunde inte somna om så gick upp, tänkte jag skiver ett inlägg innan jag kommer på att jag egentligen inte orkar ;) Idag ska jag ta bussen runt elva till stationen, sen vidare in till göteborg, där ska jag möta mamma sen ska jag gå och klippa mig och slinga, wiihu, jag är lite nervös men hoppas det blir bra! Sen ska jag ju träffa emmis, så får se när jag kommer hem men slänger in ett par inlägg från iphonen senare! Nu ska jag välja kläder och sånt, ha en bra dag! ♥



Saknar sommaren något nu! Tog den snyggaste bilden jag kunde hitta... eeh

My night

Hej bloggen! Vid sju förut mötte jag lisa på hydro, vi hyrde en film och köpte lite chips hehe, fast filmen kollade vi inte på hela, vi snackade om allt och inget och bara chillade! Kollade på några youtube klipp osv.. Mysig kväll i alla fall tack lisi jag är glad att du finns! Pappa hämtade mig vid kvart över tio och jag fattar inte varför jag fortfarande sitter vid datorn och får snart fyrkantiga ögon.. Nu ska jag snart hoppa i sängen, imorgon ska jag ju iväg och klippa och färga håret, sen ska jag träffa emma! Vi ska bara ses i stan en stund, fika lite och bara prata, innan jag ska hem igen och hem till min simon om han mår bättre :) Men det ska bli kul i alla fall, har inte träffat henne sen jullovet. Och slingningen är jag lite nervös för eftersom jag aldrig gjort något sånt innan! inte ens tonat ;) Men vi hörs imorgon sweetes, lots of love!



Jag och emma i sommras påväg hem till mig efter rix fm! Hon är en vän jag aldrig vill förlora, värdefull! ♥

Always a day to late

Ligger i min säng och bloggar med mobilen nu, pratade nyss med Simon i telefonen och han är sjuk, krya på dig hjärtat! Nu ska jag plugga lite so innan jag ska träffa Lisa, idag har jag hunnit med mycket asså! 

Cause two is better than one


Trots att jag kan vara förjävlig mot dig, hur kan du ändå alltid vara så underbart snäll mot mig? Fast jag är glad över det ska du veta! Jag älskar dig min underbara lillebror, föralltid ♥ Och nu ska jag ändra på min sjukt dåliga attityd och vara en bra storastyster!

Hmm..


Bjuder på en helt ofixad tjej men imorgon ska jag till frisören och klippa och slinga mitt hår, det ska bli lite ljusare för jag gillar inte min hårfärg nu på vintern, högra sidan är lite mörkare men det är bara för det inte hade torkat (har duschat). Men jag stör mig på att när håret börjat bli långt, eller långt och långt men för att vara mig så blir det slitet så ska man klippa det! Fast det blir ju fräshare när man inte har slitet hår, och då är frågan. Hur fasiken ska jag klippa mig?!

Dag 5

Det här brinner jag för

Jag har inget speciellt som jag brinner för, jag spelar handboll som ni kanske vet, har skrivit det några gånger, och tycker det är roligt och en kul sport och så men kan ju inte direkt säga att jag brinner för det. Jag går i det för att jag älskar laget och mina vänner och det är kul på ett sätt, och så rör man på sig, när jag var mindre tyckte jag det var roligare, men när jag har blivit äldre har mitt självförtroende gått neråt och när man känner sig dålig tycker man inte det är speciellt kul. Men självklart finns det dagar då jag bara älskar handboll! När det går bra liksom :)



Jag carro och lisa på lysekils open!

Uppe tidigt

Hej bloggen! förlåt för att jag inte bloggade igår men först satt jag i en bil i åtta timmar sen direkt när jag kom hem gick jag till simon och var med han två timmar ungefär innan jag skulle träffa Sarah. Idag vaknade jag tio över åtta.. Har väl vant mig eftersom har ju gjort det i Norge, men jag tänkte utnyttja tiden och ta fram min so bok så ska jag läsa lite om andra världskriget som vi har prov på efter lovet, sen ska jag göra lite matte med, packa upp och städa mitt rum, så det är bra att jag är uppe tidigt! Ikväll ska jag träffa Lisa och kanske felicia, ne nu ska jag plugga! Puss

Night

Åker hem imorgon så då blir det dålig uppdatering, men vi hörs ju när jag är hemma! Nu ska jag sova <3

Dag 4

Min bästa vän

Det är sarah som dom flesta vet tror jag? Jag har många nära vänner men hon står mig närmast, vi pratar om allt och litar till tusen på varann, vilket känns enormt bra! Hon vet hur mycket hon betyder för mig, jag älskar henne över hela mitt hjärta och skulle inte klara mig utan henne. Visst händer det att vi tjaffsar lite ibland och så men vi kommer ändå att hålla ihop, du och jag ♥



Min ängel!

Har det underbart!

Hallå bloggen! Igår eftermiddag efter lunch så piggnade jag till lite och åkte ut och åkte skidor med familjen, fast eftersom det hade snöat under natten så var inte det perfekta backar precis, men det var ändå goare än att sitta inne själv! Men idag vaknade vi grymt utvilade halv nio efter att ha sovit tio timmar, man sover ju så gott här uppe så det finns ju inte, man är ju helt slut efter en heldag i backen så somnar ju på sekunden, underbart faktiskt! Sen käkade vi en supernice hotellfrukost, och åkte ut i backarna runt halv tio, och åkte tills kvart över ett, fast eftersom det är grymt kallt ute så får man ju gå in i värmestugorna och värma sig lite så inte tårna och fingrarna åker av! ;) Så idag när jag och pontus var i receptionen och värmde oss så kom det sjukt mycket folk, och så satte brandlarmet igång och så trodde vi att det brann, men nehe, det var tydligen en övning, det var ju roligt!! :) Nu har vi precis käkat lunch, maten är super här! Och nu är jag proppmätt men snart ska vi ut i backen igen! Dom stänger fyra sen öppnar dom igen halv sex för kvällsåkning och eftersom det är sista kvällen/dagen här idag så ska vi nog åka kvällsåkningen! Här får ni en asgo bild på mamma, haha, hon hann inte med mig och pappa i liften så hon fick ta en egen, så söt lilla mamma!


Dag tre

Vad är kärlek?

Härom veckan när vi hade natioellt prov så skrev jag faktiskt just om det, vad kärlek innebär för mig, jag skrev åtta sidor men tänker förkorta det ganska mycket om man säger så ;)
Men kärlek för mig, är min familj, släkt, vänner och min pojkvän, dom jag älskar mest och som jag vet alltid finns där, för vad skulle man göra utan sin familj? Eller sina vänner som man behöver som mest när det är jobbigt? Man hade ju mått jättedåligt då. Eller i alla fall jag. Men kärlek är att älska någon/några, att någon betyder så mycket och att man inte skulle klara av att leva utan den. Lycka är också kärlek, tänk så mycket man har skrattat tillsamans med sina nära! Många tror att kärlek bara är att vara kär, men det är så mycket mer om det, det handlar om tillit, att lita på någon, att vara en san vän och aldrig svika bland annat. Det är en liten förkortning om vad jadg tycker kärlek innebär, kärlek är bra, och det är inget man bara slänger bort, ta hand om era nära! :)



Kommentera om ni vet?!

Hur lägger man in bilder från iphone till datorn?

Outside my window

Ne, eftersom vädret är sugit idag och jag likaså så stannar jag inne på vårat urmysiga hotellrum och ska nu sätta på en film! Sen kanske jag går ut till värmestugan, skulle kanske ta en mysig fika eller så, känner mig faktiskt lite bättre så blir nog några åk sen i eftermiddag i alla fall! Men nu är det ju också så, att det är alla hjärtans dag och jag sitter helt ensam här så saknar jag min pojke otroligt mycket.. Det vet du älskling! Och såklart mina fina vänner. Ni är något utav det bästa jag har, glöm aldrig det! ♥
Såhär är vädret här i norge nu, dom ville la bara att vi skulle få lite fifti fifti, två kanondagar och två kassa? ;)



Idag, jämför detta med första skiddagen vi hade här!



Lite skillnad va? Jaja, än så länge har vi haft två underbara dagar! Hoppas det blir en fin dag imorgon :)

Ha en fin alla <3 dag allihopa!

Idag är jag inte på topp, skulle egentligen varit i backen nu men istället ligger jag i sängen och kollar på tråkig tv. Jag är helt snurrig och mår inte bra men ska ändå försöka komma ut i backen snart, kanske blir bättre om jag får lite frisk luft? Men men, idag är det alla hjärtans dag och vi ska göra den så bra som möjligt! Ha en fin dag så hörs vi i eftermiddag någon gång!

My night

Hej bloggen! Vid sex gick vi ner till restaurangen på hotellet, där va de trerätters idag också, kalkon och potatis till varmrätt och någon mangosak till efterrätt, kände inte för förrätten, gillar inte soppa ;) Var tvungen att göra lite situps och armhävningar med tanke på all mat haha så de gjorde jag nyss, min energi.. men det var jättegott i alla fall! Efter vi käkat satte vi oss vid ett bord och spelade med andra ord, och det var så sjukt roligt, våra skratt hördes nog på långa vägar haha! Sen kollade vi på solsidan och Fredde är ju klockren.nu asså! Och nu ligger vi i våra underbart sköna sängar och kollar på Wallander! Spännande så ska fortsätta kolla nu sen sova, godnatt!

Dag 2

Min första kärlek

Asså jag vet egentligen inte riktigt vad jag ska kalla min första kärlek, jag är kär nu och det är först nu det verkligen känns på riktigt, och jag är säker, att det är denna killen jag vill ha. Så har jag inte riktigt kännt i de andra förhållandet jag hade i höstas, eller jag vet inte vad jag ska kalla det egentligen. Men jag ser det i nuet och nu är jag tillsamans med världens finaste kille och jag är riktigt lycklig med honom, att kunna vara sig själv och alltid har roligt tillsamans är ju otroligt bra! Jag är så glad att jag är tillsamans med simon, jag saknar honom riktigt mycket nu när jag är borta eftersom jag är van att träffa honom minst varannan dag! I med att vi bor så nära varandra, vilket är skönt! Men det här känns himlans bra och jag är så kär! Skulle inte kunna hitta än bättre kille än simon ♥



I love you

Valentine

Imorgon är det alla hjärtans dag! Jag älskar den dagen, jag brukar oftast vara i fjällen då med familj och vänner och det är jag ju i år också, visst är det lite tråkigt att jag inte kan spendera den dagen med min kärlek. Men jag och familjen kommer nog mest mysa, och såklart glida vidare i backen! Vad gör ni imorgon? Myser med killen? Bästisen? Vännerna eller familjen? :) Nu ska vi gå till restaurangen och äta, kommer tidinställt sen just for you!

I dont belive in luck, i belive everything happens for a reason


No lies, just love


weheartit.com

Jumper

Hallå! Nu har vi avverkat dag två, och har haft en lika bra dag idag som igår, dock var det sjukt kallt, runt -20 så man fick gå in i värmestugorna lite då och då och värma sig, jag välte en kopp chocklad också, hehe typsikt mig.. Men vädret har varit bra förutom nu mot kvällen börjar det bli molningt, men det snöar ju inte så det är ju bra, för det är ju sjukt jobbigt om det snöar om man åker skidor.. Och idag provade Pontus på snowboard också! Det var kul att se men jag fick inte filma men har lite bilder som jag ska lägga upp :) Han har faktiskt blivit duktig nu bara idag! Jag håller mig på skidorna, och backarna här är så jäkla goa så det finns inte. Känslan av att susa ner för backen är underbar! Nu sitter jag och lyssnar på musik och pratar med simon och caroline på facebook lite och ska snart hoppa in i duschen, idag ska vi käka vid sex, sen ska vi spela lite spel och sånt sen ska vi såklart se solsidan! Här får ni dagens bilder ♥

Pappa ♥



Mamma och jag! Fick ha rånaluva för att det var så sjukt kallt idag!







Only you

Ville bara säga godnatt för snart ska vi sova, vi går ju upp klockan åtta för att vara ute i backen när liftarna öppnar klockan nio! Det är då backarna är som goast, ny pistade och allt! Men vi hörs när vi hörs imorgon! Sov så gott <3

Dag ett

Jag heter Sofia Engqvist som ni redan vet, och bor i Kungsbacka som ligger söder om göteborg, undefär 4 mil, men tills jag blev sex år så bodde jag i Göteborg centrum ungefär, men nu bor jag i Kba med mi familia, mamma pappa och pontus, go familj men ibland jobbiga, som alltid. Men jag älskar dom endå otroligt mycket!
Jag är ganska liten för att vara snart sexton år, är 1.65 cm lång och är ganska liten kroppsligt eller vad man säger. Men det har jag varit det hela mitt liv och de bekymmrar mig inte det minsta! Jag har en ganska liten släkt, men dom betyder riktigt mycket för mig. Och så har jag världens finaste vänner och en underbar pojkvän. Som jag är så glad att jag har träffat!
Jag älskar att resa, som resten av min familj, solsemester, skidsemester, u name it! Så vi reser rätt mycket, fast i år får vi se om det blir någon resa pga att toaletten renoveras. Eller aa badrummet. Skolan då? Jo, det går helt okej för mig där, jag kämpar så gott jag kan, mitt terminsbetyg på höstterminen var 4 vg och resten g, visst, det var helt okej men jag var ändå inte speciellt nöjd. Jag har pratat med studie och yrkesvägledaren och hon tror i alla fall jag kommer komma in på den linjen jag vill vilket gör att mitt självförtroende gick uppåt lite i alla fall! Och när vi ändå är på det ämnet kan jag också skriva att jag har ganska dåligt självförtroende, fast egentligen behöver jag inte det, men jag kan inte säga att jag är nöjd med mig själv, hur jag är och hur jag ser ut, men det är den jag är och jag måste lära mig leva med det. Jag spelar ju också handboll och där går det okej för mig, jag har fina vänner som alltid finns där när det är jobbigt så det är jag glad över ♥
Men, livet är bra och jag är lycklig!



Juste, jag föddes den 10 september 1995!

Mobilblogg

Tack för alla kommentarerna! Blev jätte förvånad när det kom en kommentar va andra minut sen gick jag in på blogg.se och såg att jag var med på aktuelfältet eller hur man kallar det, det var ju också jättekul haha! :D men nu sitter jag och kollar på the book of Eli med Pontus och ska snart käka middag! Idag blir det trerätters, ska bli gött men tror jag hoppar efterrätten om man tänker på allt jag ätit på bara dessa två dagarna, nutella till frukost, efterrätt till lunch och middag, läsk, godis och chips, men vafan, jag har semester och lov! Nu ska jag fortsätta kolla, vi höres!



Do you ever think
When your all alone
All that we can be
Where this thing can go
Am I crazy
Or falling in love
Is it really
Just another crush
Do you catch a breath
When I look at you
Are you holding back
Like the way I do
Cuz im tryin tryin
to walk away
But I know this crush
Ain't goin' away


Ska testa igen!

ETT – Presentera mig själv. 
TVÅ – Min första kärlek.
TRE – Vad är kärlek.
FYRA – Min bästa vän
FEM– Det här brinner jag för.
SEX – Det här hade jag på mig idag.
SJU – Mina syskon.
ÅTTA – I min handväska.
NIO – det här får mig att må dåligt.
TIO – Mina drömmar.
ELVA – Detta ångrar jag.
TOLV – Det här får mig att må bättre.
TRETTON – Mina rädslor.
FJORTON – Min favoritplats.
FEMTON – Det här får mig att bli arg.
SEXTON – Min skolgång.
SJUTTON – det här saknar jag.

Sist så blev det ju ingenting, men nu ska jag börja igen tror jag! Snodde detta från min fina Julia Wahlberg !

I love the way you do it cause you do it so crazy

Hej bloggen! Idag har vi haft en underbar skiddag! Verkligen grym, backarna är supergoa att åka i, det är inte jättemånga backar öppe, det är mest dom svarta som är stängda men dom vågar jag mig inte ut i ändå! ;) Men i alla fall första dagen var sjukt bra, var klara med skidhyrningen vid tio eftersom vi kom när dom hade stäng igår, och då är ju backarna som bäst så det var grymt, nu i eftermiddags gjorde jag världens vurpa, haha men det var roligt! Nu ska jag bara ta det lugnt, sen har vi bokat bord på restaurangen klockan åtta, så ska vi käka och sånt, jag ska lägga mig i badet sen också och läsa lite ur min historiabok eftersom vi har prov veckan efter lovet. Men här får ni lite bilder som vi tagit idag! Det är så underbart fint här :)



Hoppas ni har det bra! ♥

I love listening to lies, when I know the truth

lookbook.nu

Grattis på fördelsedagen! ♥









Grattis på din dag hjärtat! Idag var det exakt ett år sen jag glömde av din fördelsedag.. Usch vilken hemsk vän jag var! :(
Men iår glömmer jag inte! Hoppas du får en superduper dag. Jag är glad att jag har dig! I love you ♥


Life is good

Tjeeena där i Svedala! Hoppas ni haft en kanon fredag, det har min varit förutom att resan hit var lite jobbig. Men vi har ätit en jättegod buffé här på hotellet plus massa efterrätt så nu rullar jag nästan fram! Ligger i sängen nu och kommer slockna snart för är helt slut. Imorgon blir inte uppdateringen så värst bra på dagen men kommer slänga in ett par inlägg på kvällen och något tidinställt, ne, nu ska jag sova! Imorgon måste jag vara pigg och gla, godnatt!

Framme!

Hej! Nu är vi framme i norge, efter ca 9 timmar körning, ganska jobbigt.. Och efter som vi heter Engqvist så händer det ju alltid något men det tänker jag faktiskt inte skriva här.. Nästan lite pinsamt men nu är allt frid och fröjd efter som vi äntligen är framme! Bor på ett mysigt och fint hotell här utanför Lillehammer! Vädret är i alla fall på topp och hoppas det är det imorgon också då det väntar skidåkning! Pontus ska kanske testa snowboard också, det blir kul att se! Det skulle jag med vilja göra men vågar inte, jag är en liten mes jag.. Nu ska jag ta mig ett bad, sen ska vi hyra skidor och bara ta det lugnt på rummet till åtta då vi ska käka på restaurangen här! Idag hinner vi inte med skidåkning lika bra det för jag är helt slut.. Och min rumpa värker efter allt sittande, haha! Kameran är med men den är på laddning nu så bilder får ni imorgon. Pussar! ♥

Friday

Godmorgon sötnosar! Sitter nu i bilen påvg till Norge och har precis vaknat och sitter och lyssnar på the voice nu, skitgött att man kan ladda ner sån app! Vi åkte vid halv sju så har inte åkt speciellt länge men jag har sovit så jag har det bra! Men en sak som inte är bra är att jag glömde en sak hemma! Kan inte skrivs här för personen som ska få den läser bloggen... Men Lisa och Felicia vet nog vad jag menar ;) dock sög det att jag glömde det men får fixa det på något sätt! Och idag fyller min älskade mamma år också! Grattis, älskar dig! Och imorgon är det lisas dag! Jag hör av mig imorgon till dig hjärtat! Nu får vi bara hoppas att jag kommer hem med benen ihåll! Det har ju hänt innan att jag inte gjort det, haha, ne idag ska jag hålla mig på skidorna och inte ligga i backen! ;) men vi hörs snart, pusspuss!

Norge!

Imorgon åker jag och familjen till norge för att åka skidor och bara ha det jättemysigt! Är borta från fredag till onsdag, ska bli jättemysigt men kommer sakna mina gosiga vänner och simon galet mycket! Tar med mig datorn så har ni tur så får ni några inlägg, och så blir det roligare blogg nu också när jag får tid att använda min kamera lite granna! Idag har jag och mamma köpt ett par nya skidglasögon till mig också, blev ett par vanliga men snygga, vita efter som hela mitt ställ är vitt, inklusive hjälmen. ;) Men vi åker klockan halv sju imorgon så nu ska jag fixa det sista sen hoppa i sängen, lots of love!



Oj oj oj!

Kommer tillbaka inom kort käraste läsare..

Svar på frågestunden

Postat av: emma
Säg hur du känner för Simon, hehhe sånna inlägg är bara gulliga :D

Svar: Jag och simon har varit tillsamans i en månad igår faktiskt och jag har riktigt starka känslor för honom, han är en underbar pojkvän och jag är så glad att han är min. Vi har alltid roligt tillsamans och han är en kille man kan vara sig själv med. Jag mår bra av att umgås med honom och jag är så kär! På så kort tid har vi kommit så himla nära varandra, jag kan prata om mycket med honom och det känns jättebra. Han har en underbar personlighet, han är en riktigt omtänksam kille men samtidigt lite retig, hehe, vi retas ofta med varandra och det är himlans roligt. Och ja, med korta ord kan jag beskriva han som, underbar, omtänksam och rolig! Dock har han lite sjuk humor men han är bra ändå! ♥

Postat av: Anonym
de tre bästa händelserna i ditt liv!

Svar: I dessa femton snart sexton år så har jag upplevt riktigt mycket bra saker! Och jag vet inte riktigt hur jag skulle kunna plocka ut tre saker som är de bästa händelserna, men thailandresan med familjen, danmark med lisa, och alla underbara stunder med mina underbara vänner!

Postat av: Anonym
nämn några saker (så många du kommer på) som vi inte redan vet om dig :D

Svar: Hm.. Det är svårt i med att jag redan skrivit allt ni inte visste om mig typ! En sak nu är i alla fall att jag gått och blivit beroende i min Iphone.. Jag är slarvig och klantig, jag är hyper och lugn.. Ja helt onormal om man säger så!

Postat av: Anonym
Vilken kändis skulle du vilja vara för en dag?
Vilket är ditt favoritplagg?
Vad gör du om 10 år ? ;)

grym blogg tjejen!

Svar: Jag skulle vara Vanessa Hudgens för hon är alltid så förbaskat söt!
Hm, finns många jag tycker om men just nu är det min nya kavaj!
Om tio år har jag förhoppningsvis ett bra jobb, en lägenhet och massa pengar!!

Postat av: Anonym
lista 10 av dina bästa vänner

Svar: Tänker inte svara på denna frågan men dom som är det vet om det :)

Postat av: evelina
då kör vi här..
favorit färg?
snyggase kändisen? både tjej och kille
favorit film?
ditt snyggaste/finaste klädesplagg? enligt dig själv
favorit rätt?
vilket gymnasium vill du helst gå på?
när började du spela handboll?
har du gått i någon annan sport?
din idol?
beskriv din stil?
hur träffade du din kille?
varför började du blogga?
vilken är den bästa årstiden?
har du eller har du haft något djur?
vad gillar du för musik?

nu kommer jag inte på mer, grym blogg!

Svar: Jag har nog ingen speciell favoritfärg, är ganska blandad, ljusa färger nu till vår/sommar annars mer mörka höst/vinter!

Vanessa Hudgens och Channing Tatum!

Min favoritfilm är självklart Wild child!

Min kavaj som jag skrev innan :)

Jag ska söka till aranäsgymnasiet som första val och hoppas jag kommer in där!

Jag började spela handboll när jag gick i trean, alltså var jag tio år!

Ja fotboll och brottning :)

Kenza typ, förbaskat snygg och älskar hennes klädstil!

Ganska vanlig tror jag, jeans, tunikor, och lite sådant :)

Vi träffades genom mina kompisars konfermation, jag konfemerade inte mig men vi träffades genom dom så började vi prata i höst någon gång, då hade ingen utav oss några känslor det kom mer mot julen!

Jag ville väl testa hur det var att blogga, så tyckte jag det var kul att skriva av sig lite någonstans, så har jag hållt på i undefär två år, har dock inte kommit speciellt långt med mina läsare men spelar roland..

Sommar lätt!

Nej jag har inte haft något husdjur faktiskt.. Vill ha en hund!

Blandat! Snabba låtar är goa, sen är lugna sköna! :)

Tack så mycket <3

Postat av: Caroline Almkvist
Vad göra om du vara kille för uno dag? ;) <3

Svar: Jag skulle gått och köpt skitmånga killparfymer, mums! Sen hade jag shoppat kläder med, gjort killsaker, kissat, hahha!

Postat av: sara
kan du lägga upp vad du köpte på ullared

Svar: Jag köpte inte  så mycket på ullared, fatta inte hur det kunde kosta 800 kronor... Men en jacka och den kommer ni ändå se snart, och lite småsaker! Väska osv visar kanske någon dag :)

What goes around, comes around

Tjenis! Är hemma hos sarah nu och har varit det stort sett hela kvällen, har kollat på melodifestivalen och danny var ju grym! Jättego låt och allt :) Sen har vi mest tagit det lugnt, pratat, ätit lite godis osv.. Får se om vi ska kolla någon film nu annars tar vi det bara lugnt innan vi somnar, imorgon har jag match vid halv två och samlingen är halv ett så vi kan inte sova hela dagen! Men vi hörs när vi hörs, godnatt med er! ♥







Sleep over

Ska snart hem till sarah där jag ska snarka inatt, ska käka thaimat och självklart se på melodifestivalen! Här får ni två bilder som vi tog förut, riktigt kallt blev de så var inte där så värst länge! ;)





Min fina vän! I love you so mutch

Just nu

Sitter på bussen påväg till Åsa med Sarah! Har varit på kungsmässan där vi hittade en asfin kavaj som vi köpte! Den kostade två hundra och så delade vi på den så betalade hälften var, grymt :) nu är vi i alla fall snart i Åsa där vi tänkte strosa runt lite och ta lite bilder! Vad gör ni idag? :)

Lördag morgon

Godmorgon bloggen! Igår var det fredag och jag bloggade inte igår, tog en liten paus, men igår var det ju skolan som vanligt, helt okej :) Efter skolan träffade jag simon, vi bara tog det lugnt innan min träning, det var en annan tränare där igår och han var helt sjukt bra! Jättesnäll och peppande! Efter träningen så käkade jag tacos med mamma och pontus, gottmos, vid nio kom simon, philip och rasmus hit så gick vi och hyrde en film, eller två, en skräckis som jag valde, och någon annan action som dom valde, båda filmerna var faktiskt bra! Sen följde dom mig hem och var la hemma runt halv ett, kanonkväll och måste också tilläga att jag har en underbar pojkvän!
Idag vaknade jag halv elva, låg kvar i sängen i en halvtimme ungefär, så skönt att få sova ut! Idag ska jag i alla fall träffa sarah, vi ska sova över också så det blir en heldag med min bästa! Vi hörs när vi hörs! Pussar



Tråkigt

Tycker det är riktigt tråkigt att blogga egentligen när man inte får någon respons, jag menar, jag har ju läsare.. Funderar på att lägga ner

Fridluftsdag!

Hallå bloggen! Idag har jag inte hunnit blogga och sorry för de, men gör det nu istället tänkte jag! Kom hem ungefär för en halvtimme sen, och sitter mest och tar det lugnt nu, i morse spelade vi badminton, jag mandis carro och carro spelade, skulle spela i två timmar, men satt och snackade undefär halva tiden, haha, mina fina vänner! Sen gick vi till hemköp, köpte lite gott och sen gick vi till skolan för att meddela att vi var klara osv.. Sen stack vi hem till carro, spelade in våran film! Det gick bra men var kallt, sen stack sanna och alicia då var jag carro och carro kvar, vi gjorde mat, och satt bara och pratade jättelänge! Kanonmysigt :) Sen skulle dom spela match så då åkte vi och skildes vid stationen så tog jag bussen hem, snart ska jag möta upp lisa och felicia så ska vi träna, eller den börjar halv sju och slutar kvart i åtta, ute och gym idag, hellre det än fys som vi brukar ha på torsdagar.. Kan behöva springa lite efter ett och ett halvt paket ballerina.. Haha, tjockis jag är.. Här får ni två bilder från idag, pussar! och glöm inte frågestunden! Den avslutas på söndag kommigen nu! Klicka här! Klicka här! Klicka här!





This, I want


Första bilden, basic men ändå riktigt gött att ha på sig!
Byxorna på andra bilden är to die for, dom ska jag köpa snarast!
Trejde bilden är bara allmäns snyggt!

Allt från H&M

Franströjan är så jäkla snygg, ett måste (?), speciellt till ett par shorts som på bilden!
Den andra och tredje bilden gillar jag stilarna, sjukt snyggt :D

Bikbok!


Två ringar

Vad jag blev shoppingsugen nu! Kollade in på Julias blogg där hon hade lagt upp massvis med snygga smycken som kom från jfr! Riktigt snygga, inte speciellt dyra heller, den första ringen kostar 159 :- och den andra 149 :-

Chariot


Andreas Wijk

Onsdag

Hallååååå då! Två dagar kvar till helgen, nästan inga läxor och det är awesome! :D Kom nyss hem, efter skolan stack jag lisa och felicia till röda korset för att köpa nitskärp för Caroline var där och hittade ett så ville vi med ha, men så fanns det såklart inga kvar.. Så vi stack förbi hemköp och köpte varsitt ballerina kladdkaka paket..Var! Plus att jag redan ätit ett halvt paket idag, men tänkte spara tills imorgon då vi har fridluftsdag! Börjar klockan åtta, dock är vi klara runt elva så det är skönt, men sen ska vi spela in våran video som inte blev av förra veckan så imorgon blir bloggningen dålig! Men men, kul att några tagit sin dyrbara tid och skrivit några frågor, tänkte avsluta frågestunden i helgen någongång så ni har fortfarande lite tid på er! Kom igen nu inga frågor är dumma! ;)
Här får ni två bilder från idag!



Jag och caroline! Ser lång ut för en gång skull!



Amanda ramlade påväg hem och jag skrek åt henne samtidigt som jag flabba galet att hon skulle ligga kvar så jag kunde ta en liten bild! Haha fan va kul de va :D

Det är bättre att göra fel, än att inte göra någonting alls

Hej bloggen! Har inte orkat blogga innan så gör de nu, vi förlorade idag tyvärr, synd! :( Kom hem runt åtta och har bara tagit det lungt sen dess, duschat, varit inne på datarn och pratat med min älskling i telefon! Snart ska jag ner och käka någonting tror jag, sen ska jag packa väskan tills imorgon senare väntar sängen! Imorgon slutar vi halv tre, efter skolan ska jag och felicia till röda korset.. Haha, vi ska köpa nitskärp för håller på att pimpa ett par shorts! Kommer bli awesume :D Sen ska jag träffa älsklingen efter han gymmat! Men slänger in några tråkiga inlägg från iphonen under dagen och glöm inte FRÅGESTUNDEN!



2008

I never promised it would be sunshine every day

Tjenixen! Sitter i omklädningsrummet på gymmet nu och har precis gymmat klart. Körde ben armar och lite mage idag så är lagom trött i kroppen nu! Ska kolla match nu sen hem! Hörs då!

Hk aranäs f-95/94


Två bilder från fotograferingen förra veckan!
Underbara är ni ♥

Tisdag

Tjena bloggen! Idag gick jag till skolan, första lektionen var engelska där vi ska översätta love the way you lie part 2, ganska gött faktiskt! Sen hade vi handboll, och det var nog den jobbigaste på länge sprang som en galning haha.. sen hade vi matte, so och svenska och slutade tio i tre, gött! Nu sitter jag och lyssnar på musik och ska snart ta på mig träningskläderna igen för vid fem ska jag felicia och amanda ner till gymmet och gymma lite innan handbollsmatchen, dom som inte är med ska gymma så vi gör det innan så kan vi se på matchen liksom! ;) Men slänger in ett inlägg från iphonen senare kanske. Och just det, jag har fått tre frågor på frågestunden, asså kommigen nu? Jag har fler läsare än tre vad ni är tråkiga. Jag svarar ju inte på en frågestund med tre frågor det ser ju helt failat ut.. Eller jo kanske men kommigen nu fråga lite! Då blir jag glad, klicka här för att komma dit!
Vi hörs senare ♥



Jag och min fina lisa innan träningen idag, visar stolt upp våra biceps!

RSS 2.0