Sunshine

Gokväll!! Har nyss käkat en underbart god lasange, sen till efterrätt tryckte ja i mig tre små munkar. Gott! Man kanske inte tror det när man ser mig men jag är ett litet matvrak hehe, älskar nästan all mat och godis såklart, så varje gång jag säger att jag är sugen på något (händer flera ggr per dag) så får jag alltid ett litet oförvånat leende av mina vänner som säger; typiskt dig Sofia! Haha ja för det är typiskt mig ;) nu ska jag borsta mina tänder sen blir det tv resten av kvällen, hörs! Förresten, någon som har iphone och som använder blogg.se som kan lägga upp bilder i sina inlägg från telefonen? Det kan nämligen inte jag vilket stör mig..

Du är så söt!


Hihi snodde bilden från sarahs facebook, gölleplutten själv!

Vill ni veta något speciellt?

Isåfall fråga på! Vi ser hur många frågor det blir.

Worst of all, to be whitout you

Fin

Photo


Är hemma från skolan idag, imorse när jag vaknade mådde jag inte speciellt bra, var yr och sånt så idag stannar jag hemma, egentligen skulle jag väl gått till skolan, eftersom jag mår bättre nu. Skulle försöka ta lite fräcka bilder men lyckades la sådär, dom kunde ju blivit bättre men övning ger färdighet!
Nu sitter jag och smsar och lyssnar på radion på iphonen, fick en i torsdags, blev överlycklig, hehe, sen ska det göras lite skolarbeten också. Ha det fint :)

Miss you granny

Jag saknar dig, jag tänker på dig, varje dag, men du har det bra nu. Vet att du kollar ner på oss och ser att vi saknar dig. Men ändå att vi mår okej, du har lämnat oss och vi kommer inte få se dig igen. Det värsta är att jag inte hann berätta för dig hur mycket jag älskar dig, hur mycket du har betytt och fortfarande betyder för mig. Att jag inte hann säga det gör det jobbigt, men jag vet att du vet att jag alltid älskat dig ändå. Jag minns så mycket vi gjort tillsamanas, och när jag tänker på det faller jag en tår, av sorg, för jag saknar dig, men också av lycka, att jag fått växa upp med dig

Har inte tid

Är jättstressad och har verkligen inte tid för bloggen nu, jag får blogga när allt har lugnat sig lite.. Men kolla in om några dagar kan hända att jag blir bloggsugen igen! Kramar!

Friendship is a single soul, living in two bodies


Förlåt!

Okej, inte för att ni precis dör om jag inte bloggar men har inte all tid i världen hehe, men igår var jag med lisa och felicia, vi gymmade med erica sen åkte vi hem till felicia, beställde hem pizza, käkade godis, pratade och kollade på handboll! Mysigt! :) Sen idag var jag sarah mamma och pontus i ullared och fyndade massor, visar bilder imorgon tänkte jag, sen var vi med simon på kvällen, och jag har fått en Iphone också! Hur niiice? Men nu ska jag sova natti!

Bloggar om ett tag

Fullt upp!

Vet att jag inte visar det speciellt mycket


Men jag älskar dig så mycket pontus. Du är den finaste lillebror man kan ha, kan inte tänka mig ett liv utan dig. Även fast vi bråkar så vet du att jag älskar dig, och alltid kommer göra det ♥

Croatia

Sitter och kollar lite resor till kroatsien, eftersom vi ska renovera vårat badrum iår kommer det bli så mycket dyrare än en resa, och mamma och pappa (mest pappa) tycker det blir för dyrt om vi ska resa också i år men mamma är svag för det, precis som jag! Tycker man kan åka iväg en vecka bara kanske? Till fina lilla kroatsien, så om jag och mamma får bestämma drar vi lätt iväg en vecka om inte mer i juli! Det ska ju vara sjukt fint där nere och har faktiskt inte varit där innan så skulle vara underbart! Mamma och pappa har också börjat kolla lite smått på resor dit hörde jag! Om det blir av kommer det ju bli mer än bäst!







En dag till helg!

Hej bloggen! Blev inte att vi filmade idag eftersom sanna var sjuk, så vi tog lite bilder och sånt till videon istället, sen fick vi börja på nästa bildprojekt eftersom vi inte hade någonting att göra! Fick sluta vid kvart över tre och är hemma nu och ska käka lite sen ska jag göra no och spanska läxan, så ska jag bara ta det lugnt ikväll. Orkar faktiskt inte träna idag, tränar ändå så mycket och är inte sugen på fys.. He-he ;) Så ikväll blir det lugnt, men här får ni en go bild på mig alicia caroline och carolina från idag!


Walk in

Slängde på mig jeansjackan som hängt i garderoben ett halvår nästan och inte har använts sen i sommras!

Jeansjacka - gina tricot
Blus - Saint tropez
Jeanstights - gina tricot
Smycken - humanity, snö, kumkum

Shorts med nitar




Vad sägs som att köpa ett par halvtrasiga byxor och kila förbi panduro och köpa lite nitar? Sommarens måste!

Godmorgon!

(Tidinställt)

Men i alla fall! Godmorgon alla söta! Hoppas ni sovit kanongott det har säkert jag! Just nu sitter jag och käkar frukost och kollar på vakna med the voice, same same every day! Men det är gött! Ser fram emot en underbar host dag i skolan nu och sedan ska vi in till onsala och filma och fota till våran musikvideo! Hehe nu sa jag lite för mycket kanske men måste ju ha något att skriva! Och självklart kommer jag visa det i bloggen, fast när får ni se! Ha en fin dag!



Simpel


Målade om mina naglar idag, det blev rött! Classic

Tänkte berätta lite om idag, en helt vanlig tråkig dag i skolan, ne ska inte ljuga den var helt okej men har varit roligare! Fick vg på "test" nationella vi gjorde i svenskan igår så det kändes bra! Efter skolan stannade jag lisa och felicia kvar en stund i skolan, carro och amanda joinade oss en stund också, vi gjorde lite på vårat no arbete som ska vara klart på måndag. Skriver om solenergi, helt okej för att vara fysik! Sen vid tre träffade jag min fina pojkvän och var med han i två timmar lite mer, sen gick jag ner till aranäsgymnasiet där dom hade öppet hus, skulle möta upp mamma där, vi var inte där mer än en timme, skulle bara kolla samhäll/media och estet/media och nu är det bestämt! Samhäll/media som första och estet/media som andra val! :) Sen får jag se om jag lägger in något tredje fjärde val osv.. Pappa hämtade oss vid sju då han hade varit och köpt thai, mums! Har bara tagit det lugnt resten av kvällen, skulle gjort spanska läxan men den glömde jag i skolan.. Skärpning sofia! Målat naglarna, packat tills imorgon och ska bara lägga ner lite till, kameran, cyklop och snorkel.. Haha nu undrar ni vad jag ska hitta på imorgon va? Vi ska spela in en film till våran låt som vi gjort i spanskan, mer säger jag inte! Så uppdateringen blir ju inte på topp imorgon men jag hoppar träningen på kvällen för måste plugga så då slänger jag in ett inlägg eller två! Pussar


Hahah!

Jag ska fixa lite saker innan jag hinner blogga.. Och felicia kan känna sig skyldig till blogginlägget om Johan Palm, hon ville bara att jag skulle blogga mera, lite smart där! ;) 
Bloggar om en stund pusspuss! ♥
Ska nog byta lösenord tror jag alla kan typ det nu..

musik

Hej bloggen! 
Kollade på fångarna på fortet för någon dag sedan och såg att johan palm va med. Tyckte inte alls om honom när han va med i idol men har lyssnat på lite låtar nu och dom är ju riktigt bra! Emma-Lee och Beautiful Ones (sjukt fin text!) är nog mina favoriter tror jag men sen är ju resten också bra :) men vi hörs serare! ♥




Tisdag

Tjosan! Sorry för den svindåliga uppdateringen men det blir så när skolan drar igång, alltså på vardagarna.. Idag hade vi ett test inför nationella i svenskan, gick la helt okej bra övning i alla fall.. Efter skolan träffade jag simon, vi stack hem till mig, lagade mat, käkade pratade och sånt, sen gick han vid fem för han skulle till kungsmässan och jag skulle träna, och kom hem för lite mer än en timme sen, började kolla sverige matchen men dom sög ju så orkade inte fortsätta kolla. Istället ska jag packa väskan tills imorgon (träning igen) och sen ska jag hoppa i min goa säng, kanske läsa en och annan rad i min engelska bok. Svår men.. Imorgon ska jag vara med simon igen, eftersom vi knappt han ses idag, sen ska jag på öppet hus på aranäsgymnasiet med mamma! :) Vi hörs när jag har tid pusspuss ♥

Och förresten, kolla in på denna bloggen → Sanna Andreasson, bra blogg dära! Länkade mig och allt, hehe förlåt att jag inte länkade dig innan sannis!



Sova, skola, äta, träna sova...

Kom hem från gymmet nyss, eller för 20 minuter sen och sitter och käkar nu och smsar lite. Idag hände en lagom pinsam insident på kungsmässan för mig och jag är så sjukt pinsam det är det ända jag kan säga. Jag blir rädd för mig själv.. Haha, men fick i alla fall med mig  Visibly Clear produkter hem, ska visa senare och hoppas verkligen dom är bra nu! Need it.. Men gymmet gick bra i alla fall, sprang lite på bandet och körde massa övningar för hela kroppen, vaderna är döda nu kan jag säga, känner redan träningsverken komma fram.. Ska snart prata lite med lisa och felicia i telefonen, sen ska jag packa och sånt tills imorgon (träning) och sen ska jag sova. Så godnatt sötnosar!


Hemma hos mig med filifjonken

Hej bloggen! Ska inte skriva så speciellt långt inlägg men skulle bara säga att jag och felicia är hemma hos mig nu, ska kolla en film och käka och sånt sen ska vi ner till kungsmässan vid sex innan vi ska gymma klockan åtta. Så uppdateringen blir inte så bra idag men hoppas ni har det bra! Hejdå :)



Oj..

Ny ring


Felicia köpte en sån här ring förra veckan och jag tyckte den var görsnygg så bad henne köpa en till mig också och idag fick jag den! Visst är den skitsnygg? Från Kappahl :D

Today my life begins


Bruno Mars

Måndag igen

Godmorgon bloggen! Jag gick upp vid åtta och har redan slängt i mig lite fil och flingor, frulle as always.. Ska snart ta på mig lite kläder eftersom jag fortfarande har pyjamasen på mig, sen ska jag fixa mig lite och runt nio går jag till skolan, skönt att ha lite sovmorgon direkt efter helgen i alla fall! Efter skolan ska jag vara med felicia, vi ska först hem till någon och käka och lite sånt sen ska vi förbi kungsmässan innan vi sticker till gymmet! Ha en fin dag :)



Söndagar är.. Ja.. söndagar

Hej bloggen! Förlåt för jag bloggat superdåligt idag men har inte haft tid! Imorse vaknade jag klockan tio och packade väskan och sånt, sen väckte jag sarah klockan halv elva så gick vi ner och käkade frukost, sen tjugo i tolv kom linda förbi så gick vi ner till samlingen, matchen ska vi inte prata om eftersom vi förlorade överlägset.. Menmen, efter matchen gick vi hem och så duschade jag och sen kom simon hit, vi pratade, myste, kollade sverige och lite sånt. Världens finaste kille ♥ Sen gick han vid halv åtta sen kom sarah vid åtta så kollade vi på solsidan, eftersom hon kom direkt från träningen gick hon hem efter solsidan, då åt vi middag sen har jag bara pratat i telefon med lisa fisa sen dess! Snart ska jag hoppa i sängen, ny dag imorgon! ;)



Igår!

Match!

Iväg och spela match! Hörs sen ♥

Blogghumör!

Är på riktigt bra blogghumör idag! Sarah gick hem när jag skulle käka för en timme sen, hon skulle göra ett test så ska träffa henne om kanske en timme eller så. Så samtidigt som jag ändå inte har någonting att göra ska jag tipsa om några av bloggarna jag läser! :)

Caroline Almkvist
Hon bloggar om det flesta, vad hon gör på vardagarna, outfits, tips och insperation men också mycket foto. Hon har en systemkamera (avundsjuk..) och den fotar hon jättemycket med, och duktig är hon också! Värt att titta säger jag bara, ni kommer inte ångra er! Förövrigt är hon en grymt bra person

Julia Wahlberg
Bloggar om i stort sett allt, men väldigt mycket mode och sånt! Musik och mycket om fotboll, hon är star där ni vet! ;) Intressant blogg som man får mycket insperation av, outfits är hon också duktig på att lägga upp! Underbar vän!

Ida Staxenius
Inte läst denna bloggen speciellt länge men det är ganska mycket foto i den vad jag har förstått, riktigt duktig är hon på att fota! Jättesöt blogg och skriver mycket om vardag och vad hon shoppar osv :)

Josefine Särnhav
Också en foto blogg.. Hehe jag älskar att kolla på fotobloggar! Riktigt rolig också och verkar ha sjukt rolig humor. Gå in och kika vettja!

Bella
Beundrar verkligen denna bloggen! Hon är så sjukt duktig på att fota och klippa ihop filmer och sånt, jättesnygg klädstil också!

Jonna Kronlid
Mycket musik och outfits i denna bloggen, också mycket bilder vilket alltid är roligt! Läser den dagligen och tycker också ni borde kolla in! Hon är jätteduktig på designer och sådant också, den tidigare designen jag hade den gjorde hon :)

Bra uppdatering och riktigt bra blogg! Mycket bilder och sådant, outfits, musik och ja det vanliga! =)

Emma Bruce
Världens sötaste vän! Tar mycket bilder och skriver väldigt bra, speciella texter men också helt vanligt som vardag till exempel!

Det är bara få av dom bloggarna jag läser, men kändisbloggar läser jag bara Kenzas och Isabells, och Paows ibland. Ha de finfint!

Bags

Två sjukt snygga väskor! Båda från H&Ms hemsida. Älskar den blommiga, fast den bruna med fransar var ju också galet fin! :)

Hänger lite med sarah!

Hon sover här ikväl också eller så sover jag hos henne! Men visst är vi heta

Skaru ha körv ellä?

Tjena bloggen! Nyss hemkommen från eklanda där vi var och delade ut korv, vi har på ford eller volvo fattade inte riktigt, dom hade rea på bilar där så det var massor med folk, så stod vi där och delade ut korv, pepparkakor och festis for free! ;) Det var faktiskt riktigt kul, jag amanda tintin och erica var det, och nu efter två korv med bröd, två korvbröd, 20 godiskarameller, en festis och lite pepparkakor är jag nog lagom mätt.. Och vid tre kommer morfar morbror och hans fru hit och då ska vi äta ännu mer.. Nej jag ska inte äta någonting haha! ;) När jag blivit avsläppt av erica och hennes pappa så tog jag lite bilder, det är jättefint väder idag och inte alls kallt så lägger upp lite bilder jag tagit idag! Puss ♥



Erica tintin och amanda idag!











En ny blus


Igår fick jag denna sjukt fina blusen av Julia! Ska betala en liten summa bara eftersom hon använt den cirka två gånger, men jag blev verkligen jätteglad och tyckte den var hur fin som hellst! Tack vännen :D ♥

Nails


Oj såg nu att bilden blivit superdålig.. Men igår målade jag om mina naglar, hade tröttnat så på fransk manikyren för de bara åkte av hela tiden och det var superjobbiggt att måla om för tog typ mer än en timme med alla dessa lager.. Så då tog jag hms hallonrosa färg eller hur man ska kalla det. Skitfint faktiskt, fast det är ju snyggare på sommaren när man är brun men strunt samma! ;)

Lördag morgon

Godmorgon bloggen! Hoppas ni sovit kanongott, för det har jag gjort, sjukt! Klockan ringde vid halv nio och då var jag riktigt pigg så jag gick upp, konstigt nog, händer aldrig mig.. Men alldels strax ska jag drapå mig kläderna, käka frulle och sedan fixa mig lite snabbt innan jag ska  iväg, kommer upp ett tidinställt inlägg om några timmar. Just for you! ;) Ha det så bra ♥



Skulle ta kort på ett träd som såg jättecoolt ut med frost och sånt på men tydligen är jag inte så duktig på det..

Friday

Hej bloggen! Lisa gick nyss och vi har bara pratat massa ikväll, och ätit lite av våran underbart goda kladdkaka som vi gjorde tidigare idag! Super god var den! Med andra ord har det varit en grymt bra fredag, får bara hoppas att helgen blir lika bra, och det tror jag att den blir! :) Imorgon ska jag först upp runt nio för vid 10 kommer erica och hämtar mig så åker vi in till eklanda där vi ska dela ut korv till kunder på volvo.. Något laget tjänar pengar på, får pengar till åhus beatch handboll som vi ska spela i sommar! Ska bli sjukt kul, vi har aldrig spelat den "cupen" innan så ska bli super kul att göra det i sommar! :D Sen vid tre kommer morfar, morbror och hans fru och ska käka här, sen ska jag sova hos sarah eller om hon sover här tror jag! Blir kanon! Nu ska jag faktiskt snart hoppa i sängen, men först ska jag kolla lite bloggar och sånt. Sov gott ♥



Toppen!

Lisi och Fisi bakar




Efter skolan gick jag och lisa hem till henne, där tryckte vi i oss tre vaniljbullar och fem pizzabullar var, pizzabullar är som pizza fast det är gjord som en bulle med fyllningen i typ, som hennes mamma hade bakat, grymt goda! Tjockisar jao, sen packade lisa träningssaker och sånt innan vi gick hem till mig, där skulle vi baka kladdkaka som ni ser, och vi gjorde dubbel sats, alltså två satser fast vi gjorde bara kladdkaka av en så vi åt en hel sats smet! Hehe, vi intalade oss själva att vi skulle träna efter vilket vi också gjorde, hade träning, och blodsockret åkte ner och vi var helt slut på träningen, eftersom vi blev så hyper precis efter vi ätit allt socker sen gick det ner igen och då var vi assega på träningen, men det gick bra ändå. Hade kontringar och massa annat skoj idag, plus att vi bara tränade en timme och det var ju gött! Sen åkte var och en till sig och här hemma fick jag tacos som jag käkade med la familia! Och nu väntar jag på att lisa ska komma hit, vi ska bara chilla på dillen och sånt. Äta lite kladdkaka kanske eftersom vi inte ens smakat på själva kakan än eftersom vi blev så mätta efter smeten.. Shit va jag babblar på men vi hörs snart! ♥

Uppe med tuppen

Godmorgon! Idag är jag uppe tidigt för jag ska ha min idrottslektion idag som börjar 20 över åtta, så ska alltså vara i skolan tidigare och prata lite med läraren och förbereda lite snabbt, så ska gå om en halvtimme, men först måste jag äta och lite sånt så detta får bli ett snabbt inlägg. Efter skolan ska jag vara med lisa och kanske felicia om hon hänger på? Hope so! Ingen aning om vad vi ska göra än men jag hör av mig under dagen, sen har vi träning ikväll också och efter det ska jag hem och ta det lugnt, behöver det har knappt en ledig sekund.. Ska upp tidigt imorgon också för vi ska dela ut korv på volvo med laget (?) haha hur det än låter men nu måste jag rusa! Ha en bra dag ♥



Plans

Sitter och planerar idrottslektionen jag ska ha imorgon, blir basket! Inte jätteskoj men det är ju ledarskapet som hon sätter betyget på mest.. Jaja, sen ska jag göra lite mat sen har vi träning i två och en halv timme, där inräknat fys ute. Usch.. Men vi hörs när jag har tid, love!



Underbart

Mitt liv är helt toppen nu, förutom vissa punkter i skolan men det ordnar sig! Annars har jag världens finaste vänner, en pojkvän som är grymt underbar, och en underbar familj. Ni är det finaste jag har! Handbollen går ganska bra och träningen likaså, är helt enkelt riktigt lycklig! ♥
Nu ska jag göra iordning mig sen lägga mig i sängen med engelska boken ett litet tag, har läxa tills imorgon så. Men vi hörs imorgon eftermiddag, sov gott!



Tog en snabb liten bild och redegerade lite snabbt, håller på att lära mig photoshop som sagt! ;)

Ben & Jerrys

Yes, de sitter jag och trycker i mig nu, ben and jerrys half baked. Finns ingen godare! :)
Idag var det la en helt okej dag i skolan, började med att vi hade gympa, rebecca hade lektionen idag och då hade hon boxnings arobic, kul men riktigt jobbigt! På fredag är det min tur och vet inte vad jag ska hitta på än.. Funderar på basket eller något sånt! Sen hade vi längsta so/sv passet innan lunch, där va det äckligt hårda hamburgare.. Sen hade vi matte och jävlar va kul vi hade där! Sen hade vi spanska, gick kanon! :) Nu ska jag plugga lite sen ska jag träffa min simon! Hörs sen!



Idag at the math lesson! :D

Open house

Hej bloggen! Har varit hemma i kanske en timme eller så nu, jag och mamma var ju och kollade på lindälvs öppet hus. Var ju nyttigt om man säger så för hade sjukt mycket frågor till sån där syv ni vet vad jag menar, men linjerna där lockar inte riktigt.. I så fall handel eller ekonomi, men handel är ju inte ens högskoleförberedande så den blir det inte, inte ekonomi heller, jo kanske som trejde val men jag har redan bestämt mitt första och andra val! Känns skönt, men ska inte söka in förrän nästa vecka någon gång efter vi varit på aranäsgymnasiet och kollat en andra gång, måste få lite mer koll på estet media, hon babblade som fasen sist förstod imprincip ingenting.. Men första valet blir samhäll/media därefter estet media! Och så inriktning foto på det, kommer bli kanon! Nu är det bara att jobba lite extra på betygen så jag är säker att jag kommer in! Påvägen hem stannade jag och mammi på hydro och köpte ben & jerrys och popcorn, och så glass till min sjuke bror också! Sitter späckad framför tvn 10 över åtta, Sverige - Argentina!


Leker cool

If I can write you a song


HM

Mina favorit bikinis på h&m! Funderar på att klicka hem den röda men just nu är den slut i alla storlekar, den enda som finns är samma modell fast svart, kanske klickar hem den i stället vi får se. Men tyckte i alla fall dessa var sjukt snygga! :)

Vår!

Cyklade till skolan idag för första dagen på grymt länge! Sicken känsla asså :D Haha ne men det var sjukt gött, nästan all is har smällt så det är ju gött! Underbart att det är vår snart! Idag var det en helt vanlig skoldag, helt okej faktiskt, hade handboll och så med. Sen stack jag hem när vi slutade vid tre så stack jag hem och gjorde båda matteläxorna så nu är dom klara, skönt! Snart ska jag käka lite sen vid sex ska jag möta upp mamma så ska vi gå och kolla på öppet hus på lindälvskolan, det finns inte media där så det blir inte mitt första val i alla fall men ekonomi låter lite lockande  så det kommer jag nog söka till också! Ska snart logga in på indranet och göra det men måste vara helt säker först! Och nu är våran älskade matte och handbollslärare danny borta så då har  vi några som spelar i a laget som tränar oss, lite ballt! ;)



Simon ♥

Tjeeeeeeena! Idag efter skolan stack jag hem till simon och var med honom i lite mer än en timme, sen gick jag hem och åt och nu sitter jag här, om 25 min ska jag gå till träningen, eller gymmet då vi har börjat träna måndagar också.. Haha, så ska möta felicia 20 i sju sen när jag kommer hem SKA jag göra matteläxan, inte för att jag måste men annars får jag dåligt samvete.. Men ville bara säga hej!



Beauty

Tja bloggen! Idag har jag hunnit med mycket, träffade simon vid två, saknat han galet var ju onsdags vi sågs sist! Vi pratade, tjaffsade lite hehe, myste och kollade lite glee, sen gick vi hem till honom och gjorde pizza sen kollade vi lite tv innan jag gick till sarah vid sju, hon har jag också saknat, min goa bästis, vi kollade solsidan, pratade och bara tog det lugnt! :) Nu håller jag på att måla fransk manikyr som blir lite halvt failat hehe, men bättre än inget. Sen ska jag sleepa! Imorgon börjar vi med slöjd 09.15 så lite sovmorgon får vi då. Skadar ju aldrig! ;) Vi hörs!

Ibland är det bra att vara liten

Igår fick jag två tröjor av felicia, en blus och en t-shirt, hur fina som hellst blev jätteglad! :D Ibland är det trots allt bra att vara liten!



Den rosa är från vero moda och den svart/mörkblåa är från indiska! tack så mycket filifjonken! ♥

Wake up

Nu börjar vi äntligen närma oss våren! Skinnjackan är på och det är cirkus 5+ ute! Grymt ju, dock är det grymt halt med tanke på att det har regnat inatt så när jag var ute och sålde tidigare idag halkade jag runt som bambi på hal is, hoppas ingen såg mig haha det hade ju varit pinsamt värre.. Idag är det söndag vilket innebär allt dag, jag har tryckt ihop allt på denna dagen, jag suger verkligen på att planera och är så himlans velig så det finns inte! Nu ska jag städa mitt rum, byta lakan, hjälpa mamma med tvätten, ha ansiktsmask, göra klart engelskan, som är klar men bara behöver finslipas lite, träffa simon och eventuellt sarah senare ikväll. Fattar ni eller? Det är något som är fel på mig, skulle egentligen bara behöva vara hemma idag men är man som mig och planerar allt stup i kvarten så har man inte en dag ledig. Ibland blir jag så trött på mig själv, förstår inte hur vissa kan orka med mig ibland, haha! :)


My day

Tack världens bästa felicia och lisa för en kanondag! Åh jag är glad att jag har er ♥
Ikväll har vi inte gjort så mycket, lisa och felicia gick för en halvtimme sen, vi har pratat, spelat spel, kollat på tv och lite sånt! Var ju i stan tidigare idag också, köpte inget, eller jo en superborste på hm! Kostade bara 15 kr så jag slog på stort och chansa, och den är kanonbra! Felicia köpte en jättefin klänning till hennes mamma och något annat kommer inte ihåg vad. Men nu ska jag snart göra mig iordning för imorgon ringer klockan nio då jag ska ut och sälja gt. Eftersom det regnat så förbaskat ikväll är det väl antagligen hur halt som hellst, kanske tar på mig skridskorna då. Gliiiider liksom? :D



Jag och fillifjonken förut! Bjuder på denna sötisbild. Love!

Cod at my place

Hallå bloggen! Videoinlägget blev lite sådär men var tvungen faktiskt hehe.. :( Nu är jag hemma hos mig med lisa och snart kommer felicia hit, vi var i kungsmässan innan och skulle kolla lite på melrose rean men allt var utplockat så hittade ingenting, lika bra det med tanke på att jag inte har några pengar att göra av med.. Men vi har kollat på sverige matchen, snackat och sånt, nu ska vi snart spela lite cod och sen ska vi spela med andra ord med pontoe och lukas! Här bjuder vi på lite snygga webbisbilder!











Svarar på lite frågor i detta lyckade videoinlägg!


WAAAAAZZZZZZZZZUP BLOGGISS?

WIIIIIIIIIIIIEEEEEEE SVEEEEEEEERIGE!!!
LOVE <3<3<3<3<3
PONTUS MIN LILLA PÅFÅGEL

Godmorgon sunshines

Vaknade precis, hur härligt som hellst! Sov nästan elva timmar i natt, underbart! :D Nu ska jag ner och äta en mega frukost sen kanske jag bloggar igen. Ha de!



I want it to be summer!

Godnatt bloggen!


Imorgon ska jag träffa dom här goingarna!

Talking to the moon


Bruno Mars


Love

Hej bloggen! Kom hem nyss, spelade lika, domaren va dålig, jag hade verkligen inte en bra dag men annars var det en helt okej match! Vi ledde hela matchen förutom till sista minutrarna då dom fick två straffar i rad, hemmadomare säger jag bara.. Jaja, nu ska jag faktiskt skriva klart engelskan så slipper jag göra den imorgon eller söndag. Så har jag hela helgen fritt liksom! :D Gött, sen ska jag käka någonting, och kolla några glee avsnitt! Sen blir det väl sängen.. Hoppas ni har det grymt! Vi hörs snart :)



Uppdatering!!

Oj heeeeej bloggen! Förlåt för att jag varit så himla dålig på att blogga denna veckan, men har inte haft tid alls! I onsdags efter skolan gick jag förbi simons skola sen åkte vi in till göteborg, åt på en jättemysig kina restaurang som vi trodde va thai men fick reda på va kinarestaurang när vi frågade hur man sa hejdå på thailändska när vi skulle gå.. Haha, sen gick vi på bio och åkte sedan hem vid åtta. Mysig dag! Så igår, slutade tre så gick jag och caroline hem till mig, käkade här och så sen runt fem så åkte vi till stationen där vi mötte resten av brudarna i laget. Då bar det av till scandinavium där vi kollade på invigningen och Sverige-Chile matchen, riktigt roligt! Dock var inte matchen så bra men det var kul ändå :D Idag slutade vi halv tre, gick hem och har inte gjort så mycket sen dess, nu ska jag göra klart mitt engelska arbete som ska vara klart på tisdag sen vid sex ska vi iväg till Stenugsund där vi ska spela match.. Matchen börjar åtta så är inte hemma förrän elva.. Riktigt segt men ändå kul att spela handboll! Här får ni lite bilder från igår och så. Ha det gött!



























Foto


Första skoldagen

Hej! Kändes ju sådär bra att gå upp sju idag, ville bara ligga kvar under de varma täcket.. Menmen fick gå upp ändå, gick till skolan vid åtta, sen fick vi sluta tio i två för vi hade inställd lektion. Helt okej första dag faktiskt! Hade handboll också så de gjorde typ dagen :) Nu väntar jag på att sarah ska komma hit, sen vid sex ska jag och felicia gymma sen kanske vi ska träna med bredd, om jag kan, slog i armbågen som satan idag när jag skulle stänga skåpet, gör så sjukt ont haha.. Får se om jag pallar det men här får ni tre bilder från igår! Tack för dagen emmis ♥



Käkade skitgo grillad macka på linneas! Taco mums!



Fikade på ecspressohouse också! Sötis



Love you!

Oj va händer här..

Skola idag, känns jättekonstigt och kändes lagom tungt när klockan ringde sju i morse.. Nu ska jag ta på mig kläder och fixa mig lite sen vid fem över åtta ska jag möta amanda! Ha en bra dag puss

-

Hej <333333333333333333333

Eclipse

Tjenaaare! Jag och emma har nyss kollat klart på twilight eclipse, så grymt bra film :D Innan idag så var vi i stan, käkade lunch, fikade och så shoppade emma lite och sånt! Och så fick hon mina skor som jag köpte för inte så länge sen för dom var alldeles för små, med kilklack eller va det heter.. Grymt snygga och de suger att jag inte kan ha dom men då fick hon dom ist! :) Vid sju ska emmis hem sen ska jag till simon ♥ Men vi hörs!



Morning

Godmorgon sunshines! Hinner inte blogga så mycket idag för jag ska iväg nu snart och möta emma, och vaknade nyss så har liiite bråttom om man säger så.Vi ska ses i stan och fika och lite sånt! Sen hyr vi kanske någon film eller något och bara tar det lugnt, vi får se hur det blir med det men nu måste jag kila. Vi hörs i eftermiddag! Puss ♥



Bild på mig och emma från i sommras! Love u

Fick en kommentar av en anonym läsare..

*har du varit full?
Never! :D

*hur länge har ditt längstaförhållande varit?
Knappt två månader..

*vad är ditt favirit klädesplagg i din garderob?
Min lisa sandahl blus!

*Hur skulle du beskriv din stil?
Jeans, tunikor, blusar, tröjor. Boots, ganska normal?

*vad heter din bästa vän?
Min absolut bästa kompis är sarah, men jag har många andra nära vänner!

*vad tycker du om sveriges monarki?
Monarki?.. Jo de är la bra att de finns kung och drottning..

*gillar du din klass?
Ja, det gör jag väl

*vem umgås du mest med i skolan?
Det är olika, alla nästan! :)

*anser du att du är smart? haha
Nej verkligen inte!

*vem av dom du känner tycker du har bäst klädstil?
Julia har väldigt snygg stil!

*vilka kändisbloggare läser du?
Kenzas, paow, ibland blondinbella, tyra, paow! :)

*vad tycker du om:

kenza? Snygg tjej! avslappnad snygg stil, verkar va en go tjej!
dessie? Fjortis!
kissie? Lite to mutch! Big boobies
paow? Söt
foki? Jättesöt 
mikaela? Cool och modig
lisa? En underbar liten skit som jag tycker mycket om
felicia? Bättre får man leta efter

*hur många har du varit tillsammans med?
2

*första kysen, när och med vem?
Ett år sen, med oscar..

*vem och vad skulle du inte kunna leva utan?
Mina vänner och familj, och min dator..

*tyckte du om mina frågor soffi? hehehe :D
Aa de va finfint fili!





Hos fili!

Tjenatjena! Nu är jag hemma hos felicia och vi kom la hit för typ en kvart sen. Vi gymmade i en och en halv timme, sen gick vi och köpte lite gött och hyrde film och det tog typ två timmar men nu är vi hemma! :) Vi hyrde en film som hette Foreign Exchange, typ en highschool film, det tog ett jävla tag innan vi fick tag på en highschool film faktiskt, tror att vi var inne på hemmakväll i minst en halvtimme! Hoppas bara att den är bra nu! :) Nu ska vi käka pizza. Ha de gött!  



Felicia och jag på min rockirocki tjejmiddag!

Sunday

Hej bloggen! Har precis käkat och så med pappa william och pontus, i morse skulle jag och felicia gymma men vi var så sjukt trött båda två så vi hoppade över det! Istället gick jag med wille och pontus till aranäs för att kolla på hampus när han spela, träffade philip och rasmus där också så satt me dom och snacka innan felicia kom! Då gick dom, sen kom simon en snabbis innan vi skulle hem, nu ska jag snart iväg för att möta felicia igen då vi verkligen ska till gymmet! :) Sen ska vi ha en liten filmkväll, myspys! Men vi hörs när vi hörs. Kisses! :)



Jag i förrgår när vi fotade

Lycklig

Hej mina fina få bloggläsare! Förlåt för bloggningen har varit hemsk idag, menmen, igår kväll så kollade jag och sara två filmer, sen hade vi ansiktsmask och sånt sen låg vi och pratade till halv tre innan vi somnade. Vaknade av telefonen vid elva då gick vi upp, jag duschade och sen käka vi frulle, sen kom simon och vi chillade mest, kollade filmer, fightade lite där jag vann! Och sånt, gick och köpte glass också :D Vid sju åkte sara hem, då käkade simon här sen gick vi hem till honom. Spelade spel, kolla någon film med hans goa familj och bara levde livet helt enkelt! :) Kom nyss hem och ska snart hoppa i sängen, imorgon ska jag upp halv tio för att jag ska möta felicia halv elva då vi ska vara på gymmet. Efter det ska vi kolla på när hampus spelar match! :) Hörs när vi hörs. Puss ♥



Min prins ♥

Sofia engqvist i hennes bästa dagar

















Thankes for watching! / sara philliekorv


Merry x-mas


Har kollat på lets dance nu där våran favis blev framröstad som Andreas Waise! Göttmos, nu är det filmtime!! Love

Happyface

Nu är vi hemma igen! Gick runt på kungsmässan och köpte presenter till varann, hehe, jag fick en skitsnygg tröja och fransk manikyr nagellack! Och till sara köpte jag en skitsnygg väska :) Vi fikade också och pratade massor om allt och inget, köpte också ansiktsmask och lite sånt! Sen gick vi till hemmakväll, hyrde två komedier som vi ska se ikväll, och så ska vi ha lite spakväll som jag berätta om så nu ska vi måla och fila naglarna! Här får ni lite bilder som vi tog när vi var på kungsmässan, bilderna som vi tog när vi fotade förut får ni se imorgon! Puss ♥



Fikade på espresso house! Jag är lite töntig i know..



Sexy bitch



Älskar dig min fina!



Tröjan jag fick!



Väskan som sara fick av moi! :D


Nu hänger vi på kungsmässan!

Tjena tjena bloggare! Nu är vi och shoppar presenter till varann på kungsmässan! Hehe, jag har inte fått min present av sara och fyllde år i september och hon har inte fått min och hon fyllde för en vecka sen! Hörs när vi är hemma igen!





Nu är sara här!

Nu ska vi gå ut! Tjadå! :D ♥

Jay Smith


"If I could, then i would"

Sunshine

Godmorgon bloggen! Vaknade för en timme sen ungefär över att telefonen ringde, var ändå på tiden men ändå låg jag kvar i sängen en stund innan jag gick upp. Sen tog jag på mig och käka frukost, nu ska jag bara damsuga lite snabbt så det inte är så himla dammigt, sen kommer sara, så ska vi ut och fota lite, idag är det underbart väder ju! Sen ska vi ner till stan, fika lite och bara gå runt och njuta av dom sista dagarna av lovet! Nu måste jag börja damsuga, samtidigt som jag gör det lyssnar jag på Jay smiths skiva som nu finns på spotify! Hur nice? :D



Vänder fortfarande om dygnet..

Ska kolla på en film nu, eftersom simon gick har jag extremt tråkigt.. Hehe, min blogg kretsar mycket kring honom nu känner jag. Men, imorgon ska jag träffa sara! Gud va jag längtar, hon är så underbar den vännen alltså, ni vet inte hur bra hon är! ♥ Sen på söndag ska jag äntligen träffa min felicia! Så ser min helg ut, förutom lördag då jag spenderar dagen med sara också, och om jag hinner träffa simon på kvällen :) Nu ska jag sätta på en film, mysa ner mig i täcket sen sova! Läste ut min bok idag så det suger ju.. Menmen nu ska jag kolla film och äta godis och tjocka mig, hoppsan det har jag skrivit tre gånger nu! Ha de g :D



Myser med min pojke


Seg

Jag har fasat för detta hela dagen, matte.. Slutade med att jag inte orkade för jag inte förstod någonting, blev sur på mamma och pappa för jag inte fattade när dom förklarade och ja, jag orkade inte helt enkelt. Har fyra sidor matte som ska vara klart till tisdag. I need help!

Nu väntar jag bara på att simon ska ringa sen ska jag träffa honom, är sjukt seg idag så, men endå ska jag dra med honom ner till stan och hyra någon film med mig tror jag.. Är alldeles för seg för att hitta på någonting idag, vill bara mysa och kolla på film känner jag! Imorgon ska jag träffa min älskling sara phillipsen! Hon ska sleepa här också, hon kommer hit vid tolv, så drar vi nog ner till stan och fikar, kollar lite affärer och pratar om allt. Senare mot kvällen ska vi ha en liten spakväll med ansiktsmask tända ljus, godis och kolla på massa filmer! Kommer bli kanonmysigt! Bilder kommer då också, kanske kommer någon bild ikväll också får se, höhö ;) Pussar! ♥



Go bild från i Augusti! :D


Boktips


Fan va löjligt det låter men skitsamma, måste bara tipsa om denna boken! Ett nytt liv på köpet heter den, det är en av de bästa böckerna jag har läst och rekommenderar er verkligen att läsa den! Jag fick den i julklapp men den borde ju finnas att låna eller så finns den säkert på dom flesta bokia affärer och sånt! :)

Lifehouse



Mys

Godmorgon bloggen! Har precis kommit in efter en runda ute i snöstormen, kallt som satan och dålig försäljning.. Jaja, igår kväll kom simon förbi en stund innan han skulle iväg, vi bara myste och pratade. Sen gick han vid halv tolv för han skulle iväg till en kompis, då snackade jag lite med erica i telefonen, kollade lite tv sen gick jag och la mig och somnade runt halv tre, som vanligt, kan inte sova tidigt längre! :O Och vaknade nu halv tio, ganska skönt att jag liksom är vaken då har man tid för annat, idag ska jag städa mitt rum, byta lakan, duscha, om jag kan för vi har ngn rörmockare här som kollar på våran toa..Som vi ska renovera om jippi! :D Plugga, kanske träffa lisa och felicia sen ska jag vara med simon ikväll, hehe, har mycket att göra idag så ska sätta igång, vi höres under dagen då! Puss och kram ♥



Mitt i vinterkylan får ni en härlig sommarbild!

Gissa vem som kommer hit nu?

hehehhhehhiihihi.

10 saker du inte visste om mig

♥ Jag har väldigt dåligt självförtroende när det gäller handbollen och skolan.

♥ Jag tänker alldeles för mycket och när jag gör det så kan det hända att jag gråter, oavsett om det är bra eller dåligt, är alltså riktigt känslig ibland.

♥ Jag är också jäkligt hyperaktiv, jag pratar stup i kvarten ;)

♥ Jag är väldigt liten, inte kort men liten.. Jag är 1.65

♥ Jag hatar att bråka, klarar inte av det. Tjaffsar jag med en kompis blir jag helt förtvivlad och hemskt orolig..

♥  Jag har börjat tycka om en kille riktigt mycket nu på sista tiden!

♥ Jag har ett riktigt intresse till att fota, och ska gå foto inriktningen i samhäll/media i gymnasiet. 

♥ Jag tycker vintern är den mysigaste årstiden förutom kylan! ;)

♥ Jag är oskuld!

♥ Jag har aldrig varit full och festar inte, tycker det är mysigare med myskvällar med mina härliga kompisar eller med killen om man då har någon!


Jag har det jävligt bra ändå!

My lovely friend

Två bilder från idag! :) ♥

Me and you

Hej bloggen! Har varit hemma lite mer än en halvtimme typ, tack julia för en bra dag! Jag älskar dig min fina vän ♥ Ikväll ska jag bara nog ta det lugnt, om jag inte träffar några senare ikväll, får se vad som händer. Nu hade jag i alla fall tänkt att göra lite matte men får se om jag pallar det faktiskt, riktigt riktigt tråkigt är det. Men man måste ju.. Här får ni en riktigt go låt! :D



På landet

Hallå bloggen! Just nu är jag hemma hos julia, hann inte blogga imorse för jag vaknade en timme innan bussen gick så det blev liiite stressigt om man säger så ;) Men nu är jag i alla fall här och kom hit runt tolv, vi kollar på glee, pratar och sånt, så himla tråkigt väder ute ju! Snöar som bara den och är kallt och äckligt ute.. Vi ska bara ta det lugnt idag och sånt, åker la hem sen vid fem eller så. Imorgon ska jag träffa simon igen! (a) ♥
Vi hörs när vi hörs, pussar!



Världens sötaste!

Jag har ett liv, okej?!

Hehe, hallå mina favoritbloggläsare! Jag har jättedålig uppdatering men får la uppdatera lite nu då. Okej, igår som sagt så var jag hos caroline, vi kollade hockeymatchen som jag skrev, sverige var ju lätt bäst det var ju bara målisen i ryssland som var bra! Aja, vi skulle kolla usa-canada också men en viss liten caroline (och sofia också för den delen) var väldigt trötta så vi gick och la oss och pratade om allt och inget till halv tre då vi somnade som stockar båda två, vaknade vid halv tolv då tintin ringde och sa att hon var påväg till carro, 10 minuter senare stod hon och knackade på, vi käkade frukost, pratade, spelade spel, bakade och lagade mat innan vi skulle iväg till bussen runt fem, skulle till träningen, tränade, riktigt bra gick det idag! Sen kom jag hem, käkade middag, duschade sen kom simon hit runt nio, vi myste, kollade på film och bara pratade, sen stack han runt 12 typ. En bra dag helt enkelt! Nu ska jag ladda över lite bilder till er tänkte ladda över lite pics till er nu, enjoy!







Älskar er bruds!

Hockeykväll!

Tjena tjena! Nu är jag hemma hos carro min goa vän, som jag varit sen sju ungefär. Kollade nyss semi finalen där sverige spelade mot ryssland, grym match men jävligt synd att dom förlorade.. Sverige var grymt mycket bättre än ryssland de ända ryssland gjorde bra va att dom hade en svinbra målvakt.. Jaja, om en timme är det usa-canada som spelar, så den är vi laddade för! Hoppas bara vi håller oss vakna men de får vi göra, hockey är fan riktigt kul att kolla på asså! Men nu ska jag leta upp carro som sprang iväg nyss, update you later. Puss!

Movienight

Åker hem till carro efter tandläkaren och snarkar där! Så dålig uppdatering, nu ska jag träna! Pusspuss

Just my luck

Tjenis! Idag blev jag väckt vid elva av att simon ringde mig.. Haha, ska hämnas riktigt imorgon! Men, igår efter träningen stack jag hem, käkade lite och sånt, sen kom simon så stack vi ner och hyrde en film, helt okej var den, kollade klart på den, sen mötte vi sarah och var med henne och sånt, spelade biljard bland annat ;) Nicenice, sen gick vi hem runt nio, kollade på tv, pratade i telefon sen somnade jag vid två ungeför och vaknade elva. Nu ska jag snart fixa mig lite snabbt sen vid halv två kommer amanda förbi så ska vi iväg till träningen! Sen klockan fem ska jag till tandläkaren så hinner inte hem innan. Ikväll får jag se vad jag hittar på, bloggar då! Pussar

Bilder från nyår!

Love

Hemma!

Klicka här för att komma till årsresumen!

Kom hem nyss, gymmade i ungefär en och en halv timma, svinjobbigt men jäkligt kul! :D Nu ska jag försöka få tag i mamma och pappa och be dom köpa mat till mig för att jag är svinhungrig, sen ska jag plugga lite och träffa simon också, och kanske sarah! Vi hörs när vi hörs. Bilderna från nyår kommer snart :)

Inlägget kommer inte upp..

Har lagt upp årsresumen men det publiceras aldrig! Blir galen.. Ska gymma nu hörs sen

Tjenare 2011!

Hallå bloggen! Fy vilken go nyårsafton jag hade! Invigde de nya året med massa goa vänner och familjen! Vi var ju hemma hos sarah och dom, åt svingod mat, förrätt varmrätt och efterrätt, pratade, skrattade, spelade spel och hade det hur trevligt som hellst! Vid tolv lite innan gick vi ut med raketerna och där träffade vi på alla mina goa brudar, även simon philip och max! :) Sen kom vi in igen vid ett, dansade lite, lyssnade på musik och hade de allmänt roligt, sen körde vi en runda till med andra ord! Världens roligaste spel, min lilla family begav sig hemmåt vid tre, men jag stannade kvar och sov över där. Vid fyra blev vi hungriga, så käkade lite mat och satt uppe och snackade till klockan fem då vi gick och la oss. Så var vi riktigt trötta! Sov till halv två vilket var grymt skönt! Snart kommer sarah igen så ska vi ner och köpa godis, sen ska vi ha en lugn kväll, kolla på film och sånt, så bilder får ni imorgon! Och är snart klar med min årsresume så den får ni snart också, hehe. Pusspuss!

Jag och min fina!

RSS 2.0